Hvad er en e-mailadresse på Facebook?

February 19

Hvad er en e-mailadresse på Facebook?


Facebook er et socialt netværk site, som betyder, at det er et site folk kan bruge til at kommunikere med grupper og individer i en række forskellige måder. Andre end det faktum, at din Facebook-konto er linket til din e-mailadresse, så du får besked, når begivenheder sker på Facebook, Facebook er ikke det samme som e-mail. Men en funktion introduceret i november 2010 har gjort Facebooks beskeder fungerer mere som e-mail, end de gjorde før.

Hvordan det virker

Facebook-beskeder, som blev moderniseret i november 2010, er en kombination af instant messaging eller chat, e-mail og sociale netværk. Du kan også bruge den til at sende en sms. Ifølge de mennesker, der kører Facebook, det kan du sende en besked til dine venner, og hver ven kan vælge at modtage deres budskaber i form de foretrækker.

Hvordan man får det

Log ind på din Facebook-konto og til "Beskeder visning." Besøg facebook.com/?sk=inbox eller klikke på linket "Meddelelser" i indholdsoversigten under dit profilbillede. Klik på "Få din Facebook email" linket øverst i den midterste kolonne, til højre for dit profilbillede. Klik derefter på den blå knap "Aktiver e-mail" i den lille dialogboks, der vises. Din e-mail adresse vil være den samme som din offentlige Facebook-brugernavn. Så hvis din profil er "facebook.com/user," din e-mailadresse bliver [email protected]

Sådan bruges det

Når du besøger afsnittet Beskeder i Facebook, vil du se alle dine meddelelser, adskilt af hvilken ven er budskabet til eller fra. I stedet for en "indbakke" og en "udbakke" du se alle meddelelser i én visning. De vil blive opført i omvendt kronologisk rækkefølge med den seneste aktivitet først. Klik på en vens navn overalt på Facebook og klik på "Besked" knappen øverst til højre i Facebook-vinduet. besked Vinduet ligner Facebook chat vinduet, men hvis din ven ikke er online, vil meddelelsen blive sendt som en Facebook direkte besked. Eller du kan klikke på for at sætte et flueben i boksen ved siden af ​​ikonet, der ligner en mobiltelefon og sende beskeden som en tekstbesked, hvis din ven har sin celle pone registreret med sin Facebook-konto. En anden mulighed er at bruge din e-mail-system for at sende en besked til din vens Facebook e-mailadresse og hun vil modtage den i meddelelser afsnittet Facebook.

Upgrade Issues

Efter November 2010, vil de Beskeder funktioner blive introduceret til Facebook-brugere i løbet af en periode, ikke alle på én gang. Og brugerne skal vælge for at skifte til den nye besked system. Det kan blive tilgængelige, når en bruger klikker på knappen "Beskeder" eller en anden bruger, der allerede har meddelelsen systemet kan blive bedt om at invitere dem.