Hvordan at slippe af "Quickbrowsersearch"

December 25

Hvordan at slippe af "Quickbrowsersearch"


Quickbrowsersearch er et stykke ondsindet software - "malware" - der kommer fra browseren flykaprer familien. Quickbrowsersearch, mere almindeligt kendt som NewDotNet, virker ved at omdirigere forkert indtastede webadresser til en malware hjemmeside og kan sinke computeren. En grundig skrubning af Quickbrowsersearch kan eksponentielt øge hastigheden på din browseroplevelse og beskytte din computer, dine filer og dine personlige data fra malware angreb og installation af yderligere malware uden din viden.

Instruktioner

Manuel fjernelse af programmer

1 Gå til "Tilføj / fjern programmer" ved at klikke på "Start"> "Kontrolpanel"> "Tilføj eller fjern programmer" (eller på Windows Vista / Windows 7 "Start"> "Kontrolpanel"> "Programmer og funktioner"). Tillad listen over programmer til at indlæse. Scan listen over de programmer alfabetisk og se efter "New.net Applications", "New.Net Domains" eller noget, der har et mærke, "New.Net."

2 Vælg de poster, som du finder dem. Pas på ikke at vælge vigtig anden software, som du faktisk ikke ønsker at afinstallere.

3 Klik for at afinstallere ondsindede poster. Det er muligt, at du ikke vil finde nogen i dit kontrolpanel. Hvis det er tilfældet, skal du ikke være bekymret, og fortsæt til næste afsnit.

Opstart i fejlsikret tilstand

4 Gem de filer, du arbejder på og lukke alle kørende programmer. Genstart computeren.

5 Vent til din computer for at begynde at genstarte. Som den gør, skal du trykke på F8 gentagne gange, indtil en menu kommer op.

6 Kig på posterne i menuen til rådighed for dig. Vælg muligheden for at starte op i fejlsikret tilstand. Se bort fra de andre muligheder, såsom fejlsikret tilstand med netværk.

7 Lad din computer for at afslutte læsning. Når skrivebordet vises, er du klar til at begynde at bruge softwaren efter eget valg at fjerne Quickbrowsersearch.

Brug Trend Micros HijackThis i fejlsikret tilstand

8 Åbne HijackThis. Hvis du ikke kan åbne den på grund af en mellemliggende virus, prøve at omdøbe den eksekverbare fil i din HijackThis mappe til hj.exe.

9 Udfør en system scanning med HijackThis. Vent, indtil scanningen er færdig. Når scanningen er færdig, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af ​​angivelserne som "O4 - HKLM .. \ Run: [New.net Startup] rundll32 C: \ PROGRA ~ 1 \ NEWDOT ~ ​​1 NEWDOT ~ ​​2.DLL, ClientStartup -s" og "O4 - HKLM .. \ RunServices: [Microsoft Windows Updater] WINUPD.EXE."

10 Kontroller, at alle andre programmer ud over HijackThis stadig er lukket. Retur til HijackThis og klik på "Fix Checked". Vent HijackThis til slut at udføre denne opgave.

Brug Symantecs Norton Antivirus i fejlsikret tilstand

11 Åbn din antivirus-software. Lad det slut lastning og sørg for, at ingen baggrundsprocesser kører.

12 Udfør en fuld scanning. Dette kan tage en betydelig mængde tid, men sikre, at scanningen er helt færdig, før du fortsætter.

13 Kontroller, om Norton har opdaget en fil kaldet "Adware.QuickBrowser", når scanningen er færdig. Hvis den har, vil Norton præsentere den for dig i resultaterne af sit system scanning. Klik på "Slet" for at få Norton fjerne truslen fra dit system.

Brug SUPERAntiSpyware i fejlsikret tilstand

14 Åbent SUPERAntiSpyware. Hvis programmet er blokeret fra åbningen, bruge "Alternativ Start" i din opgave menuen. Lad programmet til at indlæse og kontroller, at ingen andre programmer kører.

15 Udfør en fuld scanning ved at klikke på knappen "Scan din computer." I den næste dialogboks skærmbillede, markere feltet ved siden af ​​din C: \ drev og alle andre harddiske, du måtte have.

16 Lad programmet til at afslutte sin fuld scanning. Når scanningen er færdig, klik på "OK" på SUPERAntiSpyware Scan Resume. I næste dialogboks, kontrollere alle felterne ud for registrerede trusler og klik på knappen "Næste" for at fjerne dem.

Færdiggørelse Rengøring i fejlsikret tilstand

17 Tillad dit antivirusprogram til at færdiggøre sine respektive opgaver. Bagefter, og før genstart, tilbage til "Tilføj / fjern programmer" i kontrolpanelet. Ud over de tidligere poster, du fjernede, kigge efter en post mærket "NewDotNet." Hvis det er til stede, skal det fjernes.

18 Genstart computeren normalt. Når operativsystemet er helt indlæst og dit skrivebord er blevet vist, åbne en internetbrowser. Test for at se, om Quickbrowsersearch er blevet fjernet ved at skrive en misdannet adresse i URL feltet.

19 Overvej at installere yderligere malware beskyttelse, og kontrollere, at softwaren og firewalls du har fungerer korrekt. Opdater din eksisterende virus og malware-software for at beskytte dig mod nye trusler.

TIPS

  • Når du har renset din computer, kan du overveje at evaluere din browsing praksis for at sikre, at du kan holde sig væk fra skadelig software.
  • Gem eventuelle resultater logfiler, at din antivirussoftware producerer under scanninger, så du kan søge hjælp specielt skræddersyet til dine behov, hvis fjernelse instruktioner mislykkes.
  • Gør ikke useriøst ændringer til din registreringsdatabasen. Beskadigede registreringsdatabasenøgler kan gøre tingene værre.

relaterede artikler