Funny 30th Birthday Card Idéer

December 23

Funny 30th Birthday Card Idéer


Mens du altid kan købe en sjov fødselsdag kort for en 30-års fødselsdag for en mere personlig kontakt tænke på at skabe dit eget kort. Oprettelse den perfekte fødselsdagskort til en ven eller et familiemedlem fødselsdag kan opnås ved hjælp af et grafisk program som Photoshop eller GIMP (freeware) eller en mere grundlæggende program som Microsoft Paint. Alternativt, hvis du ikke har et grafikprogram, kan du lave en håndlavet kort med fotos.

Collage Billede

Opret en collage design, der inkluderer 30 billeder af fødselsdag dreng eller pige gennem årene. Brug f.eks billeder af modtageren handler fjollet eller uregerlige fra barndommen, samt billeder fra tidligere fødselsdage. Tænk om at tilføje en dekorativ kant til dit billede eller rundt i hele frontpanelet. Ved hjælp af værktøjer i Photoshop eller GIMP, kan du tilføje en skrå perspektiv til de billeder, du vælger, samt ændre størrelsen på fotos, hvilket gør nogle billeder ser til at være i forgrunden med andre i baggrunden. Sørg for at placere hvert foto, du agter at bruge i din collage på forskellige lag.

Funny Foto eller Design

Brug en sjov foto eller billede som skulle være omdrejningspunktet på dit kort frontpanel. Du kan også ændre et foto for at gøre det mere fokuseret på en 30-års fødselsdag. For eksempel, tage et billede af den person, i en alder af 10 i Photoshop (eller et tilsvarende program), og placer en taleboble over hovedet, der læser noget i retning af, "30 sikkert er gammel." På indersiden panel sted et billede af den person, omkring hans nuværende alder med en tænke boble siger, "Damn, jeg ser godt" gamle. «"

Placering på Baggrund

Ved at bruge en professionelt niveau grafik program som Photoshop eller GIMP, kan du også skære ud af billedet af den person, og placere billedet på en baggrund, du kan lide. For eksempel kan du omgiver modtageren med 30 tegneseriefigurer eller placere ham på en strand i Rio de Janeiro med tallet 30 gentages igen og igen i baggrunden, på en passerer sejlbåd eller på hans badning alkoholikere.

Håndlavede kort

En anden tilgang til at skabe en sjov 30th fødselsdag kort er at bruge foto udskæringer. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker at ødelægge det originale, så lave kopier, du kan skære op. Vælg flere billeder, der viser hoved skud af modtageren over hans eller hendes liv. Skær hoveder ud med en saks. Også skære en leder af en meget gammel, tandløs, scraggly udseende person. Indsæt billeder af personen på forsiden af ​​et papir kort i en cirkel, tegning pile fra den ene til den næste i kronologisk rækkefølge. Derefter indsætte på billedet af den gamle person, og tegne en pil til det. Tilføj ordene "næste år."


relaterede artikler