Sådan fjernes AuthenTec

May 9

Laptops har forbedret med hensyn til teknologi i årenes løb. Fra 2009, de fleste midpriced laptops omfatter evnen til at læse fingeraftryk og give adgang til computeren i overensstemmelse hermed. AuthenTec er den mest populære software valg for disse fingeraftrykslæsere, og mens mange brugere er helt tilfreds med softwaren, nogle forsøger at fjerne det. Men fjernelse af AuthenTec er ikke så ligetil som almindelig software, fordi det er så tæt knyttet til et stykke hardware på computeren.

Instruktioner

1 Genstart computeren ved at klikke på "Start" knappen og vælge "Shutdown> Genstart."

2 Tryk på "F8" -tasten på det første skærmbillede efter genstart af computeren. Vælg derefter "Safe Mode" fra menuen "Boot Options".

3 Log på som dig selv med administratorrettigheder. Du skal bruge disse til at afinstallere AuthenTec.

4 Klik på knappen "Start" og derefter "Control Panel".

5 Dobbeltklik på ikonet "Tilføj / fjern programmer" i "Control Panel". Vælg "AuthenTec" fra listen over installerede programmer. Klik på "Fjern".

6 Klik på "Ja" når du bliver spurgt, om du virkelig ønsker at fjerne programmet. Afinstallationsprocessen vil derefter begynde, og kan tage flere minutter at fuldføre. Klik på "Afslut", når uninstaller færdig.

7 Klik på knappen "Start" og derefter klikke på "Søg". Skriv "authentec.dll" minus de citater og klik på "Enter".

8 Vælg alle fundne forekomster af "authentec.dll", og tryk på tasten "Slet". Højreklik derefter på "Papirkurv" ikonet på skrivebordet og vælg "Tøm papirkurv".

9 Genstart computeren ved at klikke på "Start> Shutdown> Genstart." AuthenTec er nu fjernet fra din computer.

TIPS

  • Hent og installer en anden fingeraftrykslæser program, hvis du stadig ønsker at bruge læseren. Der er en række af fingeraftrykslæsere til rådighed ud over AuthenTec så du bør være i stand til at finde og installere en ganske nemt.

relaterede artikler