Smith Corona Cartridge fejlfinding

April 26

Genaktivere dine Smith Corona skrivemaskine for at nulstille det, hvis du oplever problemer med patronen. Dette trin er afgørende, hvis du lige har udskiftet korrektionen tape, daisy-hjulet eller farvebåndskassette. Reinitialisering skrivemaskinen beder indstillingerne til at arbejde med den nye forbrugsstoffer. Det er også en god ide at kontrollere, at båndet patronen er installeret korrekt. Hvis det ikke er, vil Smith Corona ikke udskrive tegn præcist eller endda overhovedet. Disse to områder er fornuftige steder at starte din fejlfinding.

Instruktioner

1 Tryk på "Code" og "=" nøgler sammen for at initialisere skrivemaskinen. Luftfartsselskabet position og lagrede hukommelser vil ikke blive berørt. Hvis farvebåndskassetten kassette fungerer, stoppe her; ellers gå videre til næste trin.

2 Geninstaller bånd kassette patron eller erstatte det med et nyt. Åbn dækslet til printeren.

3 Tryk på "Space" eller "BS" (Backspace) for at flytte print luftfartsselskabet til midten af ​​pladen.

4 Tag fat i båndet kassette patron ved hjælp af begge hænder til at holde hver udsat side, og løft den op og ud af fronten.

5 Sæt den bagerste ende af båndet kassetten patronen inde i skrivemaskine først, derefter skubbe den resterende del af patronen i.

6 Tryk den forsigtigt ned, indtil du hører et klik for at indikere den er låst på plads.

7 Drej bånd foder mod uret lige nok til at sørge for, at båndet er ikke løst inde i kassetten.

8 Skub "Code" + "=" nøgler sammen.

9 Luk skrivemaskine dækslet.

TIPS

  • Hold købsbevis handy just in case du har brug for at returnere en defekt bånd patron, du lige har købt.

relaterede artikler