Sådan Konverter MMF til WAV

February 25

MMF filer er Syntetisk Music Mobile Application File, eller SMAF. Yamaha opfandt MMF filformat til brug på mobiltelefon og andre mobile enheder, primært som ringetoner. Hvis du ønsker at nemt få adgang til en MMF fil på din computer eller en enhed, der ikke kan åbne pengemarkedsforeninger filer, kan du ønsker at konvertere den til en WAV (Waveform Audio) fil, en fælles lydformat på Windows-computere. Selvom der er ingen gratis MMF til WAV konverter, kan du formår at arbejde omkring det med gratis audio software.

Instruktioner

1 Hent Mobile Indhold afspiller, et gratis program til at spille Yamaha SMAF (MMF) filer. Pak filen ved hjælp af et gratis udpakke program, såsom WinRAR eller 7-Zip.

2 Åbn den mappe, du netop udpakket, skal du åbne Install mappen inden det derefter klikke på "Setup.exe". Følg vejledningen for at installere Mobile Indhold Player.

3 Download og installer Audacity, et freeware lydredigering program.

4 Kør Audacity. Vælg "Wave Out" eller "Stereo Mix" som indgangskilde fra "Mixer" menu. Klik på "Record".

5 Open Mobile Indhold Player. Klik på "Filer" og derefter "Åbn", og vælg den MMF fil, du ønsker at konvertere. Klik på "Play", og lad lydfilen spille igennem.

6 Retur til Audacity. Klik på "Stop". Fremhæv og slette den tomme plads (den rette linje) mellem begyndelsen af ​​sporet (når du trykkede "Record"), og når MMF filen begyndte at spille.

7 Klik på "Filer" og vælg "Eksporter som WAV." Søg efter en destination mappe og skriv et filnavn til den nye WAV-fil, og klik derefter på "Gem".