Sådan Burn Wave lydfiler til en cd

December 5

Sådan Burn Wave lydfiler til en cd


Wave-filer, der er udpeget af ".wav" filformat, er ukomprimerede lydfiler, der kan indeholde sange eller lyd oplysninger. Disse filer er værdifulde for at være tro mod den oprindelige optagelse betingelser, som følge af, at bølgelængden er ikke komprimeret på nogen måde at spare hukommelse. Brændende disse filer til en lyd-cd er utrolig let, fordi evnen til at gøre det, er bygget direkte ind i moderne operativsystemer, hvilket betyder at du ikke behøver at downloade ekstra software til at fuldføre opgaven.

Instruktioner

1 Sæt en tom cd i skrivbar cd-drev.

2 Vent til Windows "auto-play" dialogboksen skal vises, når det viser sig vælge "Åbn skrivbar cd mappe" eller "Brænd filer til disk".

3 Åbn en anden "Windows Stifinder" eller "Denne Computer" vinduet, og finde nogen .wav-filer, du ønsker at brænde til din lyd-cd.

4 Træk alle de ønskede .wav filer til skrivbar cd-mappe.

5 Klik på "Skriv disse filer til disk" i proceslinjen for at starte brændingen. Du vil blive bedt om at indtaste en etiket til din cd, før det begynder at skrive data til disken. Vælg et passende navn under 16 tegn til nemt at identificere disken senere. Når brændingen er færdig, vil en meddelelse boks vises. Du kan nu spille din disk i enhver kompatibel enhed.


relaterede artikler