Sådan fjernes en internetudbyder fra en computer

April 17

Som du skifte fra en internetudbyder (ISP) til en anden, computeren holder gamle ISP profil, tilslutning information og andre relaterede filer på sin harddisk og inden for sine indstillinger. At have flere internetudbydere på computeren normalt ikke forårsager konflikter inden operativsystemet, hvis den nye internetudbyder har angivet sig selv som den primære internetudbyder. Hvis din computer har oplevet problemer med at tilslutte til din nye internetudbyder, kan du fjerne en gammel internetudbyder fra din computer system uden internetudbyderens oprindelige installation diske.

Instruktioner

Fjernelse af en internetudbyder fra en Windows System

1 Klik på "Start", "Control Panel".

2 Dobbeltklik på "Netværksforbindelser". Dialogen Netværksforbindelser boks vil åbne.

3 Højreklik på internetudbyderen, du vil slette i ruden til højre. Vælg "Slet".

4 Klik på "Ja" når du bliver bedt med et spørgsmål om, hvis du sikker på at du vil slette internetudbyderen.

Du har nu fjernet den internetudbyder du ikke længere ønsker på dit system.

Fjernelse af en internetudbyder fra en Mac System

5 Klik på din Mac harddisk ikonet på din computers skrivebord.

6 Find ISP mappe, du vil slette. Mappen kan være i "Programmer" mappen.

7 Træk internetudbyderens mappen til computerens "Trash Bin".

8 Naviger til "Systemer" mappe. Naviger til "Udvidelser" mappe.

9 Træk eventuelle udvidelser i forbindelse med internetudbyderen til "Udvidelser (Deaktiveret)" mappe. Disse udvidelser vil have ISP navn er knyttet til dem.

10 Klik på Apple-symbolet i øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg "Genstart" for at genstarte computeren.

11 Klik på "Special", "Tøm papirkurv" for at tømme papirkurven Bin efter din Mac er genstartet.

Du har nu fjernet den internetudbyder du ikke længere ønsker på dit system.

TIPS

  • Hvis du bruger en Windows-system, kan den ældre ISP blive vist i "Tilføj / fjern programmer" i dialogboksen i "Control Panel". Hvis du ser internetudbyderen listen, kan du slette internetudbyderen via denne funktion.
  • Hvis du bruger en Windows 98 eller tidligere operativsystem, vil internetudbyderen blive opført under "Dial Up Networking", hvis du bruger en internetudbyder, der er fastsat en dial-up forbindelse.

relaterede artikler