Sådan gendannes Memory Stick data

April 16

Et memory stick, også kaldet et flashdrev eller en pen-drev, er en bærbar lagerenhed stand til at lagre filer som dokumenter, billeder og film. Memory sticks kan variere i deres lagerkapacitet mellem 512 megabyte og 32 gigabyte. De største lagerkapacitet kan nemt holde flere filmfiler. Memory sticks er især nyttige til at overføre data fra en enhed til en anden. Hvis du arbejder på et projekt på arbejdet, kan du gemme dine data på en memory stick og overføre det på din hjemmecomputer. Hvis du ved et uheld slette dine filer, kan du gendanne dem ved hjælp af en data recovery program.

Instruktioner

1 Download programmet FileRestorePlus, freeware du kan komme på internettet, for at genskabe data fra en memory stick. Start programmet og indsætte memory stick i en USB-port. Vælg memory stick fra drevet valgmenuen. FileRestorePlus scanner enheden for slettede data og vise elementer på en liste. Vælg de slettede filer, du vil gendanne, ved at klikke på dem. De vil automatisk blive gendannet til din pc.

2 Reclaim filer slettet fra en memory stick med TOKIWA, en datagendannelse program, som du kan downloade gratis online. Når programmet er downloadet, skal du køre programmet. Indsæt din memory stick i en ledig USB-slot på din PC. Klik på "Scan Files" fanen for at søge efter slettede filer. De slettede elementer vil blive opført som miniaturer. Brug afkrydsningsfelterne ved siden af ​​hver fil for at vælge hvilke du vil, klik derefter på knappen "Recovery".

3 Genvinde uheld slettede filer fra din memory stick ved hjælp af den gratis downloades program Restoration, udviklet af Brian Kato, en uafhængig softwareudvikler. Start Restaurering programmet, og derefter sætte den memory stick i en ledig USB-port. Vælg den memory stick fra listen over oplagringssteder. Programmet vil finde slettede filer og vise dem i listeform. Når du bruger genoprettelsen program, skal du gendanne den enkelte fil ved at vælge det og klikke på "Gendan ved at kopiere." Gentag denne proces, indtil du har gendannet alle de slettede filer fra din memory stick, som du ønsker.

TIPS

  • Beskyt din memory stick i en sag for at holde det fra at blive stjålet og dine filer fra at blive kompromitteret.
  • Tænd for computeren, mens en data gendanne programmet kører stadigvæk kan skade de filer, du forsøger at gendanne.

relaterede artikler