Sådan Flyt Windows Vista i dual boot til en ny Drive

March 2

Sådan Flyt Windows Vista i dual boot til en ny Drive


At oprette en dual boot-konfiguration, en computer bruger opretter og formater flere partitioner på en harddisk og installerer et operativsystem (OS) til hver partition. Computeren vil derefter gøre det muligt for brugeren at starte fra enten operativsystemet ved opstart. Windows Vista og Windows 7 eller Windows Vista og Windows XP, er begge almindelige dual-boot opsætninger.

For at flytte Windows Vista til sin egen harddisk og installere det på en anden maskine, kan du bruge disk kloning software til at kopiere indholdet af hele partitionen til en anden harddisk.

Instruktioner

1 Sluk for computeren, fjern alle kabler er forbundet til bagsiden af ​​computeren, og fjern venstre dæksel fra tilfældet.

2 Tryk på chassis eller sat på en anti-statisk håndled-rem til at beskytte komponenterne inden i computeren fra elektrostatisk beskadigelse.

3 Sådan Flyt Windows Vista i dual boot til en ny Drive

SATA kabel.

Spore datakabel tilsluttet til den nuværende harddisk til sin ledsager slot på bundkortet. Indsæt et nyt datakabel til en ledig SATA slot på printkortet.

4 Sådan Flyt Windows Vista i dual boot til en ny Drive

Strømforsyning.

Tilslut den anden ende af datakablet til den nye harddisk. Find et ledigt SATA strømkabel fra strømforsyningen. Sæt kablet i harddisken.

5 Bekræft magt og datakabler er ordentligt fastgjort til bagsiden af ​​den nye harddisk. Skub den nye disk i en tilgængelig bugt på forsiden af ​​computeren. Skru harddisken på plads.

6 Tilslut strømkablet og andre perifere enheder til bagsiden af ​​computeren.

7 Tænd for pc'en. Tryk på knappen som angivet på boot skærmen for at få adgang til BIOS. Aktivér den nye harddiskens SATA controller (f.eks SATA0 gennem SATA3 eller højere). Bekræft BIOS registrerer den nye harddisk.

8 Indsæt din kloning softwarens cd i diskdrevet. Konfigurer BIOS at starte fra diskdrevet. Gem ændringer og afslut fra BIOS.

9 Boot til kloning software. Vælg som din kilde drive den partition, hvor Windows Vista er installeret.

10 Vælg din nye harddisk som destination disk. Instruer software til at formatere den nye harddisk og forberede det til fil opbevaring.

11 Kontroller mulighed for at opretholde filerne på den oprindelige disk. Du kan slette partition i Windows, når du har bekræftet, at kloning software har korrekt overført over filer til den nye harddisk.

12 Bekræft dine muligheder er korrekte på oversigtssiden. Klik på "Afslut" for at klone Windows Vista til din nye harddisk.

TIPS

  • Ikke alle kloning software vil give mulighed for at opretholde filerne på den oprindelige disk. I de fleste tilfælde vil softwaren gøre det automatisk.
  • Hvis Windows Vista ikke er den primære boot partition på den gamle harddisk, kan det være nødvendigt at udføre Startreparation at gendanne boot filer.
  • Indstillingerne på skærmen BIOS-opsætning varierer fra computer til computer. Gå til din computer producentens websted og kigge op brugervejledningen for yderligere oplysninger om konfiguration af BIOS.
  • Hvis du installerer harddisken til en anden computer, skal du udføre en reparation af Windows Vista. Du kan også nødt til at kontakte Microsoft for at genaktivere OS.

relaterede artikler