Hvordan man laver en CSS Ekstern Layout

December 6

Hvordan man laver en CSS Ekstern Layout


Web udvikling gør brug af mange sprog kode for at vise tekst, billeder og andet indhold korrekt på seernes skærme. Når du opretter en specifik udseende og stil til dit websted, kan du med fordel bruge en cascading style sheet, eller CSS, til at definere indstillinger og tvinge optrædener at være ensartet. For at spare besværet med at redigere CSS inde i hver side, når de foretager et site-wide forandring, er det muligt at forbinde din side til en ekstern CSS-fil og ændre indstillinger i kun ét sted.

Instruktioner

1 Opret en ny fil i din web applikationsudvikling eller et nyt dokument i Notesblok på Windows eller Text Edit på en Mac.

2 Indtast de CSS egenskaber og indstillinger i grupper og giv hver gruppering et navn. For eksempel kan en simpel CSS kode ligne "body {background-color: #ffffff;} h1 {color: # 000000; font-size: 12px; font-family:" Helvetica "text-align: center;}" uden den første og sidste anførselstegn. Denne kode vil fortælle din hjemmesides baggrundsfarve til at være hvid, og vil forårsage nogen overskrifter oprettet med H1 tag for at være sort, helvetica tekst, der automatisk centreret.

3 Gem dokumentet på din hjemmeside rodmappe som en CSS-fil i din web applikationsudvikling eller klik på "Gem som" og tilføjer ".css" i slutningen af ​​filnavnet i en tekst redigeringsprogram.

4 Tilføj "<link rel = stylesheet href =" yourfilename.css "type =" text / css ">" til sektionen af ​​din hjemmeside hoved uden den første og sidste anførselstegn. Siden er nu knyttet til din eksterne CSS layout oplysninger.