Sådan Styrke Wireless

April 28

Sådan Styrke Wireless


Trådløst internet har revolutioneret offentlig internetadgang. Ud fra følgende betragtninger wired Internet gjort offentligheden adgang til internettet en vanskelig proposition, har fremkomsten af ​​trådløst internet tilladt mange offentlige steder, såsom boghandlere, cafeer, biblioteker og lufthavne, for nemt at tilbyde pålidelig og billig internet til dem med bærbare computere på farten. Trådløst internet giver mulighed for stor mobilitet hos dem, der bruger det, og manglen på ledninger giver også mulighed for mange mennesker nemt tilslutte på samme tid. Manglen på ledninger gør langsom båndbredde, dog, og så er det nødvendigt at tage visse skridt til at sikre dit trådløse netværk kører på maksimal effektivitet.

Instruktioner

1 Sæt en kryptering ordning (en adgangskode) på det trådløse netværk. Selv om behovet for at kryptere data vil bremse din forbindelse lidt, er det intet i forhold til den afmatning, kan være forårsaget af mange ubudne gæster forbinder til dit netværk.

2 Placer din router så tæt som muligt på, hvor du skal bruge din computer. Jo mindre afstand et trådløst signal skal rejse og færre vægge den skal rejse igennem, vil hurtigere forbindelsen være. Hvis du planlægger at flytte computeren rundt en masse, placere routeren på en central placering.

3 Udskift din router oprindelige antenne med en hi-gain antenne. Hi-gain antenner kan øge trådløse effektivitet dramatisk. Du kan finde hi-gain trådløse antenner på de fleste butikker, der bærer computer elektronik.

4 Køb en trådløs adapter, der har en antenne, hvis din nuværende ikke. Mange bærbare computere har interne trådløse kort, og disse ikke har antenner. Tilstedeværelsen af ​​en antenne i høj grad kan øge modtagelse af trådløse signaler. Du kan nemt finde trådløse antenne-toting USB-adaptere på computer elektronikforretninger.

5 Skift din trådløse router kanal. Dette kan gøres via din router konfiguration guiden, og det til tider er med til at reducere interferens med det trådløse signal.

6 Flyt din trådløse router væk fra andre elektronik og fra metaloverflader, da disse kan forårsage interferens med signalet.