Sådan testes din computer Bundkort Circuits

May 11

En computer bundkort er et centralt stykke hardware, der fører tilsyn med forskellige funktioner i PC. En mangel eller defekt bundkort kan gå ned en computer og forhindre det i at fungere på nogen måde. Typisk skal sådanne computere sendes til et værksted, der skal scannes og fast. Dog kan proaktiv test forudse et bundkort problem, og guide dig til en løsning, før det bliver et problem. Lær at teste din computer bundkort og holde din pc, der kører længere.

Instruktioner

1 Forstå nogle af symptomerne på et bundkort problem. En af de mest synlige antydninger af, at pc'ens bundkort har problemer er en manglende evne til at holde nøjagtig tid eller manglende spare systemindstillinger. Perifere enheder, der undlader at arbejde, kan også pege på bundkort problemer.

2 Kontroller, at computerens strømforsyning fungerer korrekt. Hvis du bruger en strømkilde, der ikke oprindeligt kommer med computeren, revidere sin watt og volt for at sikre, at det matcher computerens krav. Uoverensstemmelser mellem computerens behov og strømforsyningen til dit kabel kan forårsage problemer, der efterligner bundkort fejl.

3 Kontakt den oprindelige producent af computerens bundkort for at få software, der kan teste stabiliteten af ​​bundkortet kredsløb. Hver bundkort er anderledes. Hardware udviklere besidder specifikke værktøjer, der giver forbrugerne mulighed for at teste bundkortet kredsløb. De fleste producenter giver den enkelte mulighed for at downloade softwaren fra deres hjemmeside, mens andre kræver, at du betale et gebyr for forsendelse og ekspedition for at have en disk sendt til dig. Følg producentens anvisninger om at køre de diagnostiske værktøjer.

4 Fjern alle perifere enheder, video og grafikkort, og ekstra hukommelse (hvis ekstra RAM er installeret på computeren). Genstart computeren i fejlsikret tilstand ved at klikke på Start og vælge Genstart, og derefter holde F8-tasten. Gradvist tilslut ydre enheder og hardware til at se, om nogen af ​​disse enheder eller hardware forårsager bundkort-lignende problemer.

TIPS

  • Sikkerhedskopier din computer data regelmæssigt for at undgå tab af data bør PC bundkort mislykkes.

relaterede artikler