Sådan deaktiveres Lokal computer i Regedit

March 6

Windows Registry nytte inde drift Microsoft Windows er for alle henseender, en meget kompliceret indstillinger menu, der styrer alt fra OS komponenter til brugergrænsefladen muligheder og endda enhedsdrivere. Brug grundlæggende binære principper for 1s og 0'erne, kan Windows-brugere gå ind i deres Windows-registreringsdatabasen nytte og slukke hvad de vil efter behag. Dette omfatter "Local Machine", som kun bør deaktiveret af dem med avanceret viden om Windows-platformen.

Instruktioner

1 Åbn din "Start" menuen, enten ved at klikke på knappen Windows på proceslinjen eller ved at trykke på Windows-knappen på dit tastatur.

2 Skriv "regedit" og tryk "Enter". Windows beder dig om at bekræfte, at du vil åbne dette vindue. Klik på "Ja" for at fortsætte.

3 Klik på "HKEY_LOCAL_MACHINE" mappe, dobbeltklik derefter på "(Standard)" fil, der vises i feltet til højre.

4 Indtast "0" i feltet "Værdi data" og klik på "OK" for at deaktivere alt inden for biblioteket.

TIPS

  • Hvis du kun ønsker at deaktivere et par programmer, blot gå til "Software" mappe inde den lokale maskine mappe, skal du vælge det ønskede program deaktiveret og indtast "0" i den pågældende fil.
  • Det er stærkt syg rådes til at gøre dette, medmindre du er en erfaren Windows-bruger, da dette potentielt kan skade din pc.

relaterede artikler