Sådan Download et videoklip fra internettet

February 17

Sådan Download et videoklip fra internettet


Hvis du har fundet et link til en video fil på internettet, er der en række måder at downloade filen til din computers harddisk, selvom det ikke er indlysende. Du kan gemme en video-fil, du gerne vil computeren til at se senere, selv om det er en flash video, der er indlejret i en hjemmeside som YouTube eller MetaCafe. Du skal blot vide præcis hvor de skal lede for at aktivere muligheden for at downloade filen til din computer.

Instruktioner

1 Højreklik på hyperlinket, der er forbundet med en online videoklip. Venstre klikke på dette hyperlink vil give dig mulighed for at se videoen, men at højreklikke på det åbner en drop down menu. Klik på "Gem som". Vælg en mappe på computeren, hvor du gerne vil have din video gemmes og derefter klikke på knappen "Gem" for at downloade videoklip til din computer.

2 Kig efter en "Download denne video" -knappen. Visse hjemmesider giver brugerne mulighed for frit at downloade videoer, som er indlejret i en hjemmeside og endda gøre det nemt ved at give en passende mærket knap. Du skal blot finde "Download denne video" -knappen, skal du klikke på det, og vælg en mappe, hvor du gerne vil have din webbrowser for at gemme filen, når overførslen er færdig.

3 Brug et site som "KeepVid" (se Referencer) eller "DownloadYouTubeVideos" (se referencer) for at gemme flash videoer, der ikke har hyperlink eller ingen knappen "Download". Det er de typer af videoer, der findes på websteder som YouTube eller Break.com. Du skal blot indsætte webadressen på den videofil, du vil gemme i adresselinjen på den side, du bruger, og klik på knappen "Download" for at downloade den video fil til din harddisk.

4 Opgrader til QuickTime Pro. Visse high definition videoer kræver, at du downloade Apples QuickTime software for at se. Mens den version af QuickTime, der tillader dig at se disse videoer er gratis, den version, kan du gemme disse videoer er ikke. Ved at opdatere til QuickTime Pro kan du downloade enhver QuickTime video fil, du vil fra internettet ved at klikke på pileknappen i videoen vinduet på din webbrowser, og klikke på "Gem som".


relaterede artikler