Sådan oprettes en Network Disk

February 14

Sådan oprettes en Network Disk


Opbygning af et netværksdrev kan lyde som en kompliceret procedure, men i virkeligheden er det ikke vanskeligere end at bygge en ekstern harddisk. Alt det indebærer, er at sætte harddiske i en Network Attached Storage kabinet og derefter forbinde NAS-enhed til en computer router. Det betyder, at i stedet for en harddisk tilsluttet computeren, vil dette være en harddisk knyttet direkte til dit hjemmenetværk via en router.

Instruktioner

Byg netværksdrev

1 Åbn din NAS kabinet ved at følge instruktionerne, der fulgte med det. Dette vil typisk indebære at fjerne et par skruer.

2 Find stikkene til din harddisk. Disse vil enten være knyttet til korte kabler, der skal tilsluttes til harddisken, eller de kan være designet til dig at skubbe harddisken direkte på dem. Hvilket design, du har, afhænger helt af den NAS kabinet du har købt og dine harddiske.

3 Slut datakablet først. Dette vil enten være en bred, fladkabel eller en smal flade, sorte fladkabel. De brede dem anvendes af PATA eller IDE-drev, og de smalle dem bruges af SATA-drev.

4 Fastgør strømkablet. For IDE eller PATA-drev, vil dette sandsynligvis være en hvid kabel med fire huller. For SATA-drev, vil dette være et bånd stil kabel, der er lidt bredere end datakabel.

5 Luk din NAS kabinet og sæt skruerne efter behov.

6 Sådan oprettes en Network Disk

Brug et Ethernet-kabel til at forbinde din nye netværksdrev.

Tilslut NAS kabinet og fastgør den til din router med et Ethernet-kabel.

Kortlæg netværksdrev i Windows Vista eller Windows 7

7 Tænd computeren, og klik på knappen "Start".

8 Vælg "Computer". (Bemærk: Windows XP-brugere vil følge et andet sæt af trin helt, detaljeret i afsnittet "Kort dit netværksdrev i Windows XP."

9 Klik på pilen på menulinjen, og vælg "netværksdrev."

10 Vælg et drevbogstav til dit netværksdrev. Dette kan være en hvilken som helst bogstav ikke allerede bruges af din computer.

11 Klik på "Gennemse" og vælg "NAS" enhed, som bør nu være opført som en af ​​de tilgængelige drev. Vælg "genskabe forbindelsen ved logon." Klik på "Næste".

Kortlæg netværksdrev i Windows XP

12 Klik på "Start" knappen.

13 Klik på "Netværkssteder".

14 Vælg "Hele netværket."

15 Dobbeltklik på NAS-enhed, som bør nu være opført.

16 Vælg et drevbogstav til drevet, som ikke allerede er i brug. Klik på "Næste".

TIPS

  • De fleste vælger "Z: \\" for chaufføren bogstav i deres NAS-enhed, simpelthen fordi det er usandsynligt, du nogensinde vil brug for det for et andet drev tilsluttet computeren.
  • Ved håndtering af harddisken, skal du sørge for at røre en metaldel på computeren for at undgå risikoen for statisk elektricitet beskadige drevet.

relaterede artikler