Sådan får du din LCD Monitor Out of dvaletilstand

September 18

Sådan får du din LCD Monitor Out of dvaletilstand


LCD-skærme er fundet i en række forskellige computer og underholdningssystem. Ligesom andre elektroniske enheder, kan LCD-skærme gå i power-safe eller "sleep mode". Denne funktion reducerer den mængde strøm, LCD-skærmen bruger. Hvis LCD-skærmen er tilsluttet din computer, kan du programmere mængden af ​​inaktivitet tid, før skærmen vil gå til "sleep". Før du bruger din computer eller ser en film på LCD-skærmen, skal du få LCD-skærmen ud af sove mode.

Instruktioner

1 Flyt din computer systems musen fra side til side. Klik på den venstre knap på musen til at bringe LCD-skærmen ud af "sleep mode".

2 Tryk på en knap på computerens tastatur, hvis din computer ikke har en mus, eller du kan ikke finde musen.

3 Tryk på en vilkårlig knap på LCD-skærmen fjernbetjening til at få det ud af "sleep mode", hvis skærmen ikke er tilsluttet en computer, og er en del af dit home entertainment system.

4 Begynd at arbejde på dit computersystem eller begynde at se en film eller andet program på LCD-skærmen, når skærmen kommer ud af dvaletilstand. Det kan tage et par minutter for LCD-skærmen for at "vække".

TIPS

  • Hvis LCD-skærmen ikke "vågne op", trykke på afbryderknappen på skærmen for at slå det "off" og derefter "på" igen. Du bør se strømindikatoren ændre farver og skærmens opstart.

relaterede artikler