Sådan formateres en bærbar uden en cd

November 1

Sådan formateres en bærbar uden en cd


Formatering en harddisk (HDD) på din bærbare computer vil slette alle filer, programmer og operativsystemer, drevet indeholder. Dermed vil forlade denne harddisk helt blank og filerne kan ikke gendannes. Harddisken, der indeholder den version af Windows, din bærbare computer kører kan ikke formateres uden en Windows-cd. Enhver anden harddisk på din bærbare computer kan formateres uden en cd.

Instruktioner

1 Start din bærbare computer, og klik på knappen Windows "Start" på skrivebordet. Klik på knappen "Control Panel" i højre side af menuen, der popper op.

2 Klik på "System og vedligeholdelse" i "Control Panel" vindue, der åbnes. Fortsæt med at klikke på ikonet mærket "Administrative Tools" fra listen af ​​ikoner i "System og vedligeholdelse".

3 Åbn "Computer Management" vinduet ved at dobbeltklikke på det i "Administrative Tools" vinduet. Du kan blive bedt om at indtaste din Windows-adgangskode for at fortsætte. Hvis det er tilfældet, skal du indtaste din adgangskode for at fortsætte.

4 Klik på linket "Storage" og klik på "Disk Management" i det nye vindue for at åbne en liste over lagerenheder tilsluttet til din bærbare computer. Find den harddisk, du ønsker at omformatere og højreklik på den.

5 Klik på "Format" i den grå pop-up menu, der vises, og klik på "OK" i vinduet, der åbnes. Klik på "OK" i advarslen, der vises til at begynde formatering af harddisken på den bærbare computer. Windows vil automatisk formatere drevet. Genstart computeren, når processen er færdig for at fuldføre format.


relaterede artikler