Sådan Find ud af om du har Wi-Fi service

December 25

Windows pc'er med indbygget Wi-Fi-kort kan scanne det omkringliggende område for trådløse netværk ved hjælp af indbyggede scanning forsyningsselskaber. Både Windows XP og Windows 7 indeholder sådanne værker, og begge versioner er ganske enkel at bruge. Evnen til at scanne efter trådløse netværk er især nyttigt for en laptop, der har behov for at arbejde, når de tages overalt. Offentlig Wi-Fi hotspots bliver fælles, men at finde dem, skal du først til at lære at bruge din trådløse scanning utility.

Instruktioner

Brug af Windows XP

1 Højreklik på trådløst netværk ikonet ved siden af ​​uret i proceslinjen i Windows. Vælg "Vis trådløse netværk" fra menuen, der popper op.

2 Se de netværk, som Windows har fundet. Hvis der ikke netværk er angivet, klik på "Opdater netværk liste" i højre sidebar til at have Windows scanningen igen.

3 Deltag kun netværk, du har tilladelse til at oprette forbindelse til. Hvis du ser et trådløst netværk med en hængelås, er, at netværk låst med en WEP eller WPA sikkerhedsnøgle, og du vil ikke være i stand til at forbinde uden denne nøgle.

Brug Vista og Windows 7

4 Klik på netværksikonet (enten et signal bar eller en skærm med et stik) på proceslinjen for at åbne "Opret forbindelse til et netværk" boks i Windows 7. I Vista, klik på "Connect eller Afbryd."

5 Se de netværk, der er inden for rækkevidde af din computer. Netværk med flere grønne søjler vil tilbyde dig en bedre trådløst signal end andre netværk, der er angivet.

6 Deltag kun netværk, du har tilladelse til at oprette forbindelse til. Beskyttede trådløse netværk er tydeligt markeret med en "lock" ikon - hvis du ser dette ikon, skal du have en WEP eller WPA-nøgle. Hvis du ikke har denne nøgle, og det er klart, at netværket tilhører den virksomhed, du er i, bede manager til at give dig det.


relaterede artikler