Hvordan man opbygger en rentabel blog med 2 timer om ugen

February 13

En af de nemmeste måder at tjene penge online er ved at bygge en rentabel blog. Blogging er noget, som folk har gjort i år. Nogle mennesker gør penge fra deres blogging, mens andre bare vælger at blogge for sjov. Du behøver ikke at bruge en masse tid på at opbygge en rentabel blog. Med kun 2 timer om ugen, kan du bygge dig selv en rentabel blog.

Instruktioner

1 Vælg et emne for din blog, som folk vil være at søge på internettet for. Du skal have folk, der ønsker at læse din blog og de oplysninger, som den indeholder, så du kan opbygge en rentabel blog. Du vil også ønsker et emne, som du nemt kan skrive om. Dette vil bidrage til at gøre den tid, du bruger på at tjene penge fra din blog sjovere.

2 Skriv alle dine blogindlæg for ugen i den første time, du bruger hver uge til at bygge din blog. Dine blogindlæg skal være mellem 200 og 400 ord. At opbygge en rentabel blog, vil du ønsker disse blogindlæg at medtage søgeord, der vil hjælpe til at bringe læsere fra søgemaskiner til din blog. Du kan forudbestille skrive alle dine blogindlæg for ugen og derefter indstille dem til automatisk at udgive hver dag på et bestemt tidspunkt.

3 Tilbring den anden time i ugen til at bygge en rentabel blog fremme din blog. At have en rentabel blog, du behøver at gøre forfremmelse samt skrive søgeord tætte indlæg. Der er mange måder, du kan fremme din blog for at tjene penge. Sørg for, at du gør en times forfremmelse hver uge for at øge trafikken, at din blog modtager. Tjek afsnittet ressource for ideer til, hvordan man kan opbygge en rentabel blog med forfremmelse.


relaterede artikler