Sådan tilføjes anmærkninger til en andens YouTube Video

October 1

Sådan tilføjes anmærkninger til en andens YouTube Video


YouTubes anmærkninger funktion giver video ejere til at tilføje noter og særlige funktioner til deres videoer på strategiske steder. Hvis du er ejer af en YouTube-video, processen er forholdsvis ligetil; Hvis du ønsker at tilføje anmærkninger til en andens video, men du nødt til at have tilladelse til at logge ind som ejer af YouTube-video og derefter gå videre med Noteringer processen. Hvis det ikke er muligt, den eneste anden mulighed er at downloade og derefter re-uploade videoen til din egen YouTube-kanal. Husk, at gøre dette uden tilladelse fra den oprindelige ejer er sandsynligvis en overtrædelse af ophavsretten. For at få en fast idé om reglerne, så tjek YouTubes "Copyright Tips" og "EF-retningslinjer" sider.

Instruktioner

1 Naviger til YouTube-video, som du ønsker at tilføje anmærkninger. Klik på "Del" under videoen, og derefter kopiere URL'en, der vises.

2 Naviger til KeepVId.com og indsætte videoens webadresse ind i feltet øverst i vinduet. Klik derefter på "Download".

3 Klik på "Tillad" for at tillade den applet adgang til din computer, og klik derefter på "Hent MP4" i næste skærmbillede. Videoen vil blive gemt på din computer som en mp4-fil.

4 Log ind på din YouTube-konto og klik på "Upload" fra hovedsiden. Vælg den videofil fra de filer eller mapper på computeren, og lad videoen for at uploade til din YouTube-konto.

5 Klik på dit brugernavn på YouTube fra øverst til højre på YouTube platform, og derefter vælge "Mine videoer".

6 Find den video fra listen over dine videoer. Klik på pil ned ved siden af ​​"Insight" på den video, du ønsker at anmærke, og vælg derefter "anmærkninger".

7 Vælg den type anmærkning du vil føje til den video fra boksen "Tilføj annotation" til højre. Markeringer omfatter "Speech Bubble", "Spotlight", "Bemærk", "Pause" og "Title".

8 Flyt det valgte anmærkning til det sted, hvor du ønsker det inkluderet i videoen.

9 Klik på "Gem" og derefter "Publish" fra den øverste til højre på siden.

TIPS

  • Hvis du vil tilføje mere end én anmærkning, skal du huske at tilføje dem, før du vælger "Publish".
  • Sørg for at bede videoens ejer, om du kan anmærke videoen før du henter den.
  • YouTubes retningslinjer for fællesskabet gælder til tekst samt video; gennemgå dem, før udfyldelse nogen video.