Sådan Tillad Fjernadgang til computer

October 7

Hvis du ønsker at forlade din computer åben for fjernadgang, skal du aktivere det i dine Windows-indstillinger. Remote Desktop er installeret med hvert eksemplar af Windows du føjer til en computer, og tjenesten er aktiveret i dine systemindstillinger. Det tager kun et par skridt til at tillade fjernadgang, som derefter giver dig eller en anden bruger, der har adgang til din maskine at fjernstyre den.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" orb. Popup-menuen har en "computer" ikonet. Højreklik på det. Dette viser en menu i stedet for at åbne Windows Stifinder. Klik på "Egenskaber" i pop op-vinduet.

2 Klik på linket hedder "Remote Settings" placeret på venstre side af det åbnede vindue. Dette åbner dit system egenskaber og aktiverer fanen Remote Desktop.

3 Kontroller indstillingen mærket "Tillad forbindelser fra computere, der kører som helst version af Fjernskrivebord." Dette giver dig eller en anden bruger til at fjernstyre computeren.

4 Check "Tillad forbindelser Fjernsupport til at denne computer." Dette giver en helpdesk support person til at oprette forbindelse til computeren én gang ved invitation. Dette er en fordel, hvis du ringer til teknisk support for at få hjælp med dine systemindstillinger.

5 Klik på "Vælg brugere." I det åbnede vindue, klik på "Tilføj". Skriv et netværk brugernavn i tekstfeltet og klik på "OK". Dette er det brugernavn, du bruger til at logge på maskinen, når du bruger Remote Access. Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

6 Klik på "OK" for at gemme dine indstillinger. Fjernskrivebord er aktiveret på din computer og kan bruges på ethvert tidspunkt fra enhver computer på netværket.