Sådan Find Uønskede Downloads på min computer

April 4

Sådan Find Uønskede Downloads på min computer


Søgningen eller find funktionen på din computer kan hjælpe med at finde filer ved et uheld hentet eller downloades uden din viden. Brug seneste liste filen og aktivere "Vis skjulte filer" funktion til at finde uønskede downloads på din computer. Din internetbrowser holder også styr på alle de hjemmesider og downloads, der opstår på din computer. Disse downloads opbevares i en beholder mappe for nem adgang. Se downloads mappen fra internetbrowseren til at finde filer, du ønsker at fjerne.

Instruktioner

1 Tænd computeren og vent på skrivebordet for at indlæse. Klik på menuen "Start" for at åbne din personlige mappe. Dobbeltklik på "Dokumenter" for at få adgang til de mapper, der indeholder dine downloads. I separate handlinger, skal du dobbeltklikke på "Downloads", "Dokumenter", "Pictures", "Videoer" og "Music" for at se indholdet af disse mapper for at finde uønskede downloads. Klik på filen for at markere den, og tryk derefter på "Slet" eller "DLT" på tastaturet for at fjerne de uønskede downloads.

2 Gå til "Start" menuen på din computer og klikke på "Find" eller "Søg", afhængigt af din version af Windows. Lad søgedialogboks blank og klik på "Søg" for at opdrage alle senest brugte filer. Rul filerne for at finde uønskede downloads placeret på computeren ved et uheld eller af en anden bruger.

3 Drej "Seneste emner" på i nyere versioner af Windows, såsom Windows 7. Højreklik på "Start" menuen og klik på "Egenskaber". Klik på "Gem og vise senest åbnede elementer i Start-menuen og proceslinjen" for at vælge det. Klik på "OK" for at aktivere "Seneste emner" i din menu.

4 Se computerens seneste liste fil for at finde uønskede downloads. Klik på "Start" menuen og klik på "Seneste dokumenter" eller "Seneste emner", afhængigt af Windows-operativsystemet. Søg gennem listen over de seneste elementer på listen for at finde uønskede downloads på computeren.

5 Aktivér din computer til at vise skjulte filer for at se uønskede downloads, der kan være skjult. Klik på "Start" menuen og klik på "Control Panel". Skriv "Control Panel" i søgefeltet, hvis du bruger Windows 7. Klik på "Udseende og personlige indstillinger" og klik "Vis skjulte filer og mapper". Klik på "Vis skjulte filer, mapper og drev" under "Skjulte filer og mapper" sektionen. Tryk på "Anvend" og derefter klikke på "OK" for at afslutte. Vis filer på computeren, der nu er vist til, såsom uønskede downloads.

6 Tjek din webbrowser for at finde uønskede downloads. Dobbeltklik på din webbrowser for at åbne den. Klik på "Historik" på værktøjslinjen placeret øverst i browseren, hvis du bruger Mozilla Firefox. Klik på "Vis", "Explorer Bar," og derefter "Historie, hvis du bruger Internet Explorer. Rul resultaterne for at se alle de hjemmesider, der er blevet adgang på computeren for at lede efter uønskede downloads.

7 Find downloads i din "Temporary Files" mappen i din browser. Klik på "Funktioner" i Internet Explorer-browseren. Klik på "Internet Options" og klik på "Indstillinger" under "Browserdata". Klik på "Vis filer" under Midlertidige filer og historie indstillinger. "Gennemse den mappe for at finde filer og downloads, der er gemt på din computer.