Sådan gendanne slettede e-mail med Outlook Web Access

October 20

Sådan gendanne slettede e-mail med Outlook Web Access


Outlook Web Access giver brugerne adgang til deres Microsoft Outlook e-mails fra enhver computer med en internetforbindelse. Når du er logget ind Outlook Web Access, brugere har de samme muligheder for at administrere e-mails som dem, der findes med Outlook desktop-klienten. Disse muligheder omfatter besvare e-mails, flytte elementer til forskellige mapper og slette elementer fra Outlook indbakke. E-mails slettet utilsigtet kan hentes ved at åbne "Gendan slettet post" mappe i Outlook Web Access interface.

Instruktioner

1 Klik på "slettet post" mappe i venstre navigationsrude i Outlook Web Access interface. Denne mappe indeholder nyligt slettede e-mails og andre Outlook-emner. Hvis den slettede element findes i denne mappe, skal du blot trække den fra Elementer vinduet Deleted tilbage til "Indbakke" mappe i navigationsruden. Hvis den slettede element ikke findes, skal du fortsætte til næste trin.

2 Klik på "Gendan slettet post" ikonet i menulinjen for at se emner ikke længere i "slettet post" mappe. Ikonet er placeret til højre for "Papirkurv" ikonet i menulinjen. Vær sikker på ikke at klikke på "Papirkurv" ikonet, da dette vil tømme "Gendan slettet post" mappe.

3 Find den slettede e-mail eller et andet Outlook-emne i den nye "Gendan slettet post" vindue, der åbnes. Vælg det element, der skal inddrives, og klik på "Gendan" i menulinjen. Hvis du vil vælge flere elementer til nyttiggørelse, skal du trykke på "Control" nede, mens du vælger de elementer ved hjælp af musen.

4 Luk "Gendan slettet post" og klik på "slettet post" mappe. De gendannede emner vil nu være i denne mappe, hvor de kan flyttes tilbage til indbakken eller en anden mappe i navigationsruden.

TIPS

  • E-mails og Outlook-emner slettet permanent ved at trykke på "Shift" og "Slet" på tastaturet flyttes ikke til standard "Gendan slettet post" mappe. Disse elementer kan inddrives fra en alternativ mappe tilgås fra en bestemt Outlook Web Access URL. Detaljerne i denne URL afhænger af din virksomheds server navn og dit brugernavn. For at gendanne elementer fra denne mappe, skal du kontakte din virksomheds systemadministrator om de nødvendige oplysninger.
  • Afhængigt af de indstillinger, der gennemføres af virksomhedens systemadministrator, vil elementer i "Gendan slettet post" mappe permanent slettes med jævne mellemrum. Hvis det emne, du forsøger at inddrive ikke er i denne mappe, skal du kontakte systemadministratoren for yderligere assistance.