Sådan Sync filer med Microsoft

November 7

Synkronisering af filer med Microsoft kræver, at du til at forbinde to computere og oprette et ad hoc-netværk. Du kan konfigurere et trådløst ad hoc-netværk i nogle få nemme trin. Ad hoc-netværk giver dig en enkel, trådløs, computer-til-computer-netværk. Dette netværk er specielt designet til at give en midlertidig forbindelse til dine overføre filer. Når du har oprettet din ad hoc-netværk, kan du synkronisere Microsoft filer via dokumentmapper. Windows Dokumentmapper synkronisering funktion vil give dig mulighed for at ændre filerne på en computer og anvende de samme ændringer på en anden.

Instruktioner

1 Forbind de to computere, der vil blive anvendt til synkronisering af filer via et ad hoc-netværk. Klik på "Start" knappen på skrivebordet og skriv "Netværks- og delingscenter" i søgefeltet. Tryk på "Enter", så snart muligheden er indlæst.

2 Klik på "Opret en ny forbindelse eller et netværk", og klik på "Konfigurer et trådløst ad hoc-netværk" for computer-til-computer. Klik på "Næste".

3 Følg instruktionerne for at begynde opsætning af trådløst ad hoc-netværk. Du vil blive instrueret om, hvordan du kan tilslutte din anden pc til ad hoc-netværket under installationen. Klik på knappen "Afslut", når netværket er blevet oprettet.

4 Klik på "Start" knappen på skrivebordet og skriv "Netværks- og delingscenter." Klik på "Slå fildeling", hvis den aktuelt er indstillet til "Off". Klik på "Anvend" for at gemme dine indstillinger og gentag processen på den anden computer for dig at begynde at overføre filer via ad hoc-netværket.

5 Opret en dokumentmappe på din sekundære computer ved at højreklikke på en tom plads i dit skrivebord. Vælg Ny, og klik på "Rejsetaske" for at åbne en ny mappe.

6 Træk filerne til synkronisering til din nye dokumentmappe.

7 Opdater alle filer ved at klikke på dokumentmappe få adgang til dem. Gå til din "Task Pane" og se efter "Rejsetaske Opgaver" for at vælge "Opdater alle." Opdater bestemte filer kun ved at klikke på de specifikke emner, du vil opdatere. Gå til "Task Pane" og "Briefcase Opgaver", og til sidst klik på "Opdater valgte elementer."

8 Vent til "Update Rejsetaske" dialogboksen til at åbne med en liste over dine filer, der skal opdateres. Klik på "Opdater" for at synkronisere filerne.


relaterede artikler