Sådan Slet Din Dead Frontier Character

October 23

Sådan Slet Din Dead Frontier Character


"Dead Frontier" er en massivt multiplayer online rollespil (MMORPG), der sætter spillerne mod en by fuld af zombier. Dead Frontier kræver spillere til at registrere og bygge et tegn før ind i spillet. Du ønsker måske at deaktivere din konto af mange årsager. Der er meget forvirring om, hvordan dette gøres, selvom der er nogle trin, du kan tage for at sikre konto annullering. Husk, når din konto er ikke længere aktiv du vil miste alle penge og kreditter placeret i din karakter konto. Alle penge er ikke refunderes, som pr Dead Frontier Servicevilkår.

Instruktioner

1 Log ind på din konto ved hjælp af dit brugernavn og password. Du vil derefter blive bragt til hovedsiden af ​​din konto.

2 Klik på "Hjælp" til at trække op Dead Frontier hjælpesider. Øverst på listen finder du et link med titlen "For at sende en anmodning om support Klik her." Klik på linket for at åbne supportsider.

3 Indtast navn og e-mail-adresse knyttet til din Dead Frontier konto. Vælg "Andet" i "Emne" drop-menuen.

4 Skriv en kort anmodning om at deaktivere din konto. Give grunden til at du vil annullere, og andre identificerende kontooplysninger. Klik på "Send besked" for at sende din anmodning til Dead Frontier 's helpdesk.


relaterede artikler