Sådan gendannes gamle fotos for Free

October 16

Sådan gendannes gamle fotos for Free


Fotografi er kommet langt siden de første kompakte kameraer blev tilgængelig, og billeder taget for lang tid siden, vil drage fordel af nogle restaurering. Billeder har længe været et middel til at bevare et minde. Over tid fotos tendens til at forværres. Der er flere metoder til at bevare gamle fotos og genoprette dem. Ved hjælp af disse teknikker, kan du forbedre gamle fotos og gøre nye kopier. Når du har gendannet billedet i digitalt format, kan du udskrive flere kopier til at dele med familie og venner.

Instruktioner

1 Scan billedet på computeren eller tage et billede af billedet ved hjælp af et digitalt kamera.

2 Åbn foto i en foto-redigering program. Fotoflexer.com, Picnik.com og Pixlr.com er alle gratis online redigering suiter, og de gratis versioner vil give de relevante funktioner, der er nødvendige.

3 Juster lysstyrke og kontrast. Hvis fotoet er gamle farverne vil miste klarhed og ved at justere lysstyrke og kontrast, du vil genoplive billedet.

4 Klik på "effekter" fane på hovedmenuen i Picnik.com, vælge og klik på "Blødgør." I Fotoflexer.com klikke på fanen retouchere og vælg fix pletter. I Pixlr.com programmet skal du vælge "Filter" og vælg "Denoise" fanen. Disse effekter vil alle producere de samme eller lignende resultater til at blødgøre pletter eller ridser på foto.

5 Vælg din pensel størrelse og klik på det område af billedet for at redigere. Børsten vil udjævne pletter og fjern ridser. Dette fungerer bedst på baggrund pletter eller støj. Overforbrug kan sløre billedet.

6 Dæmp farvemætning billedet. Gøre billedet sort-hvid vil give det mere klarhed og vil også give bedre resultater i tone. Dette er valgfrit, så gælder kun, hvis du føler fotografiet ville drage fordel af at være sort-hvid. Dette er mest egnet til at genskabe et fotografi skudt i sepia. I Fotoflexer.com vælg "Effects" og derefter "Gråtoner." I Picnik.com vælg "Effects" og derefter "sort og hvid." I Pixlr.com vælge "Justering" og "Dæmp farvemætning."


relaterede artikler