Sådan aktiveres shtml i IIS 6

June 16

Sådan aktiveres shtml i IIS 6


Ofte omtalt som SSIS, omfatter server-side er repræsenteret ved kommenteret kode indeholdt i et HTML-dokument. Når siden er indlæst af serveren, er SSI kode parset og anvendes til at generere dynamiske data, såsom information fra en database eller et svar fra et eksternt program. Hvis du ønsker at aktivere brugen af ​​server-side omfatter med udvidelse af shtml fil på en computer, der kører version 6 af Microsoft IIS, kort forlængelsen hjælp serverens IIS Manager.

Instruktioner

1 Åbn IIS Manager.

2 Vælg "Web Service Extensions" mappe i venstre side af vinduet.

3 Vælg "Server Side Includes" punkt på højre side af vinduet, og klik derefter på knappen "Tillad".

4 Udvid "websteder" mappe i venstre side af vinduet.

5 Højreklik på "Websteder" mappen og vælg "Egenskaber", hvis du ønsker at ændre den server-side omfatter egenskaber for alle sites på serveren. For at justere SSI indstillingerne for kun ét sted, udvide "websteder" mappen, skal du højreklikke på navnet på en bestemt server og derefter vælge "Egenskaber".

6 Vælg "Home Directory" fanen, og klik derefter på knappen "Konfiguration".

7 Rul gennem listen over udvidelser placeret under "Programlogger extensions" overskrift, indtil du når de udvidelser, der starter med bogstavet "s". Hvis du ser "shtml" udvidelse allerede er inkluderet i listen, klik på "OK" på hver af de to næste skærme, og derefter springe de resterende trin. Hvis du ikke gør det, skal du manuelt føje udvidelsen til IIS.

8 Klik på knappen "Tilføj".

9 Indtast "C: \ WINDOWS \ system32 \ inetsrv \ ssinc.dll" (uden anførselstegn) i "eksekverbare" feltet og "shtml" (også uden anførselstegn) i "Extension" feltet.

10 Vælg "Begræns til", og indtast "GET, POST" (uden anførselstegn) i det tilstødende felt.

11 Marker felterne mærket "Script motor" og "Tjek at filen findes."

12 Klik på "OK" på hver af de næste tre skærmbilleder for at bekræfte ændringerne.