Sådan konfigureres Smart Phone Properties og Server

February 19

Sådan konfigureres Smart Phone Properties og Server


Smarte telefoner er blevet business-værktøjer og er nu betragtes som en udvidelse af det traditionelle kontor. Jo mere fortrolig du bliver med denne mobile kontor, jo mere produktive det vil vise sig at være. Et af disse områder er konfigurationer involverer email og applikationer. Da der er produktivitet værktøjer, er det vigtigt at forstå, hvordan du opsætter din telefon til at modtage e-mails og være i stand til at downloade, installere og åbne programmer.

Instruktioner

Konfigurer iPhone Properties

1 Klik på "Indstillinger" og derefter "Mail" for at slå kontoen på.

2 Klik på "Indstillinger" og derefter "Mail" og derefter "Konti" for at vælge en konto. Dette kan enten være en POP eller en IMAP-konto.

3 Klik på fanen "Avanceret" for at afgøre, om beskeder gemmes lokalt på din telefon eller via fjernadgang på din e-mail-server.

4 Angiv de korrekte e-mail-server indstillinger ved at ringe din Internet Service Provider (ISP), når du konfigurerer den "Host Name", "Brugernavn" og "Password".

5 Set når til automatisk at søge efter nye meddelelser under "Indstillinger" og derefter "Mail" og derefter "Auto-Check." Dette er en valgfri indstilling.

6 Indstil andre muligheder, såsom nye besked lyd advarsler, antal beskeder, der skal vises, message previews og besked etiketter under fanen "Indstillinger".

Konfigurer BlackBerry Properties

7 Start "E-mail setup" på BlackBerry fra dit hjem skærmen. Alternativt kan den e-mail setup starter automatisk, hvis det er første gang du tænder enheden.

8 Vælg "Opret en e-mail-adresse" og accepterer brugeraftale End.

9 Angiv fulde navn og adresse på din eksisterende e-mail-konto til at integrere den i din BlackBerry.

10 Opret en ny BlackBerry email-adresse som vises i formatet:

Brugernavn @ carrier.blackberry.com

11 Luk guiden for at fuldføre konfigurationen.

Server konfigurationer

12 Installer en BlackBerry Enterprise Server (BES) på netværket, der forbinder til virksomhedens e-mail-server. Dette kunne være Microsoft Exchange, Notes eller GroupWise-server. Denne indstilling bruges i organisationer, der har deres egne Exchange-servere. Alternativt kan du bruge BlackBerry Web Client fra din udbyder til at skubbe e-mails fra din POP / IMAP-konti.

13 Vælg "Installer Microsoft Exchange udvidelser" fra BES installationsprogrammet. En Blackberry faneblad skulle nu være synlig på alle brugernes postkasser.

14 Installer BES filer ved at lancere BES setup igen og tilføje Exchange-brugere til den globale adresseliste.

15 Generer og mail adgangskoder til alle brugere på listen, som så vil aktivere deres enheder.

TIPS

  • BlackBerry Desktop Software skal installeres på lokale computere for at aktivere håndholdte enheder hvor trådløs aktivering ikke er understøttet.
  • I iPhones, når en e-mail-konto er slettet på den håndholdte enhed, kontoen slettes ikke på computeren, og er stadig tilgængelig.

relaterede artikler