Sådan installeres en Core 2 Duo Fan

July 8

Overophedning kan beskadige de indvendige dele af din computer og bør aldrig lov til at ske. Hvis du bor i et varmt klima eller har utilstrækkelig køling til din computer, du løber risikoen for at beskadige din hardware, hvilket vil føre til en dyr reparation regningen. Den centrale behandlingsenhed er den komponent, der er mest tilbøjelige til at overophede, og en CPU ventilatoren og heatsink vil hjælpe med at forhindre det. Installation af en fan for din Intel Core 2 Duo processor (eller enhver anden CPU for den sags skyld) er relativt ligetil, men kræver, at du skille computeren.

Instruktioner

1 Sluk for computeren. Tag netledningen og frakoble alle kabler og eksterne enheder fra enheden. Sæt på anti-statisk armbånd eller røre ved en metalgenstand for at jorde dig selv og derefter åbne computeren sagen.

2 Find CPU på bundkortet. Core 2 Duo processor er en mellemstor, firkantet sølv chip. En ventilator og heatsink vil blive fastgjort til toppen af ​​processoren.

3 Fjern blæseren fra CPU'en. Afhængig af model og type af ventilator og heatsink du har, løsne klemmerne eller slip side håndtaget låser ventilatoren på plads og løft det af kølepladen. På nogle computere er ventilatoren og heatsink kombineres i en enkelt samling, og du bliver nødt til at fjerne både. Hvis dette er sandt for din computer, efter fjernelse af ventilator og heatsink, tørre gamle lag af termisk sammensatte fra toppen af ​​processoren.

4 Påfør et tyndt, jævnt lag af termisk forbindelse til den øverste overflade af processoren, hvis man fjerner både ventilatoren og heatsink. Hvis du ikke nødt til at fjerne heatsink, springe dette trin og gå videre til den næste. Monter den nye heatsink til CPU, og sørg for det sidder flush på toppen af ​​processoren. Fastgør kølepladen på samme måde som den gamle.

5 Fastgør køleventilator til toppen af ​​heatsink, hvis udskiftningen ventilator er adskilt fra kølelegemet. Fastgør blæseren til kølepladen på samme måde, som den gamle fan blev fastgjort.

6 Sæt ventilatorens strømkablet i strømstikket på bundkortet. Dette stik vil normalt være mærket "CPU_FAN" på bundkortet for nem identifikation.

7 Kontroller, at Core 2 Duo ventilator fungerer ved at tilslutte strømkablet på bundkortet og tænde for strømmen, mens sagen stadig er åben. Hvis blæseren ikke snurrer, straks slukke computeren for at undgå overophedning og igen din fan installation. Hvis blæseren snurrer, slukke for strømmen og gå videre til det sidste skridt.

8 Luk computerens kabinet, og tilslut netledningen og alle kabler. Din nye Core 2 Duo ventilator er nu installeret og klar til brug.


relaterede artikler