Sådan Sync en Mac Adressebog mellem en Laptop & Desktop

May 24

Sådan Sync en Mac Adressebog mellem en Laptop & Desktop


Brugerne kan vælge mellem et par muligheder for at synkronisere Apple Address Book mellem en Mac bærbar computer og en stationær. Nogle brugere eksportere deres data og sende den til en anden maskine, som derefter importerer kontakter. Men manuelt deling kontaktoplysninger kræver et ekstra niveau af opmærksomhed og kan hurtigt blive rodet. Den enkleste metode til at holde to computere i sync er at bruge Apple tjenesten MobileMe (tidligere kaldet .Mac), som koster $ 99 pr år fra medio 2010.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopier kontaktoplysninger på hver computer. Under menuen Filer, vælg "Export" og "Adressebog Arkiv". Dette vil gøre en komplet sikkerhedskopi af alle dine kontakter.

2 Åbn en MobileMe-konto gennem Apple. Gå til MobileMe hjemmeside (se Resources), eller få adgang til dine Systemindstillinger, og klik på "MobileMe" for at aktivere en konto.

3 Start adressebogen på en Mac og åbne Indstillinger. Fordi systemet virkelig synkroniserer oplysninger mellem computere i stedet vælger en mester, der overskriver den anden, er det ligegyldigt, hvilken computer du begynde med.

4 Klik på "Konti" undermenuen. Under "kontooplysninger", vælg "On My Mac", og marker afkrydsningsfeltet "Synkroniser med MobileMe".

5 Når panelet Systemindstillinger for MobileMe åbner, logge ind på din konto.

6 I MobileMe præferencer, vælg "Sync".

7 Sæt kryds i boksen "Synkroniser med MobileMe". Vælg fra pop-up-menuen hyppigheden af ​​synkronisering.

8 Sæt kryds "Kontaktpersoner" på listen over data der skal synkroniseres.

9 Klik på "Synkroniser nu".

10 Gå til den anden computer og gentage ovenstående trin. Når du er færdig, skal den anden computer har alle kontaktoplysninger fra den første computer og vil dele sine egne kontaktoplysninger. Når du tilføjer eller sletter en kontakt på enten bærbare eller stationære, vil MobileMe opdatere den anden computer på få sekunder.

TIPS

  • En gratis prøveversion af MobileMe er tilgængelig, hvis du er usikker, hvis du ønsker at bruge pengene. Prøv det ud for at se, om det opfylder dine behov.
  • Vær sikker på at sikkerhedskopiere din adressebog oplysninger på begge computere, før du forsøger at synkronisere. Data kan gå tabt eller overskrives i nogle tilfælde; tage et par sekunder til at eksportere en backup til en anden mappe på computeren eller til online lagring. Hvis noget ikke lykkes, kan du gendanne dine oplysninger ved at importere arkivet.

relaterede artikler