Definition af Wireless Internet Protocol

December 6

Definition af Wireless Internet Protocol


Internet Protocol (IP) er navnet givet til den primære netværksprotokol, der bruges på internettet og andre netværk. Med teknologiske fremskridt, har internettet gået trådløs, hvilket har ført til fødslen af ​​det, vi i dag kender som trådløst internet protokol. Trådløst internet-protokoller fulgte efter indførelsen af ​​Wireless Application Protocol (WAP) 2.0.

Pros

Med fremkomsten af ​​trådløse internet-protokoller, der er behov for HTTP-til-WAP fuldmagter blev forældet ved levering XHTML-sider til forskellige trådløse enheder. Internettet er ikke længere begrænset til stationære computere, men bredt tilgængelige på alle former for håndholdte enheder; trådløse Internet-protokoller har aktiveret muligheden for at surfe på internettet på enhver form for gadget, der er blevet indført på markedet.

Choices

De valg for trådløse protokoller omfatter 802.11b og den nyere version kaldet 802.11g; sidstnævnte har en enorm fordel i forhold til tidligere, da det er omkring fem gange hurtigere.

Typer af kryptering af

Når det kommer til at beskytte data på et trådløst netværk, to typer af krypteringer er i øjeblikket tilgængelige. Den første, kaldet Wireless Encryption Protocol (WEP), er den ældre system, og understøttes af næsten alle former for trådløse enheder. Den nyere system, Wireless Protected Access (WPA), som kommer med væsentlige forbedringer, samt med mere aktuelle hardware. WPA er også ansvarlig for forbedret sikkerhed protokoller for trådløs internetadgang.

Nem installation

Et andet væsentligt aspekt af indførelsen af ​​denne teknologi er en reduktion i omkostningerne, især i store arbejdspladser. Kabelnetværk ikke blot tager tid at blive installeret; de kan også vise sig at være en dyr affære. På den anden side, at installere en trådløs gateway er meget lettere. Procedurerne installation variere baseret på produkterne, og komme med instruktioner, der skal følges nøje.

Fordele for hjemmebrugere

De fleste mennesker i disse dage foretrækker at gå trådløst, når det kommer til deres hjemmecomputere. Næsten alle medlemmer af en familie bruger internettet, så det bliver lettere for dem at dele internetforbindelse uden besværet med omfattende ledninger og manglende mobilitet. Så længe de holder sig inden for netværkets rækkevidde, det teknologiske fremskridt kaldet trådløst internet protokol giver dem mulighed for at holde forbindelsen uden kabler.


relaterede artikler