Hvordan at reparere den trådløse på en HP Pavilion

July 10

Hvis du har problemer med din trådløse forbindelse på din HP Pavilion, kan du fejlfinde dem straks, så du kan fortsætte med din trådløse internet surfing. Problemet kan være sammen med din indbyggede trådløse kort, den trådløse forbindelse eller andre faktorer relateret til dine trådløse enheder.

Instruktioner

1 Bestem den trådløse problem. Du er nødt til at identificere, hvis problemet er med den trådløse enhed, med forbindelsen mellem computeren og det trådløse netværk eller internetforbindelse leveret af din internetudbyder.

2 Tryk på knappen Trådløs i din HP Pavilion bærbare computer, hvis du ikke kan registrere trådløse forbindelser. Det er helt normalt at uheld bump på knappen og sluk for trådløse funktioner. De fleste HP bærbare computere har et blåt LED lys, der skal lyse op, når den trådløse funktioner er aktiveret.

3 Sluk og tænd routeren og modemet at nulstille internetforbindelse. Hvis dette ikke genererer positive resultater, tilslutte modemet direkte til computeren for at kontrollere, om der er internetforbindelse. Brug et Ethernet-kabel til at slutte modemmet til "LAN" (LAN-forbindelse) porten på din computer. Hvis der registreres en internetforbindelse, kan problemet ligge på routeren eller andre problemer på dine netværksenheder (såsom netværkskort og den trådløse router). Hvis du ikke registrerer internetforbindelse, kan der være en afbrydelse i tjenesten i dit sted.

4 Brug programmet "HP Wireless Assistant" til fejlfinding af problemer med din trådløse forbindelse / trådløse enheder. Programmet advarer dig, når status for et trådløst ændringer enhed, så du ved, hvis du stadig har forbindelse til en trådløs forbindelse eller ej. Programmet giver dig også mulighed for at styre dine trådløse enheder, herunder dit trådløse kort. Deaktiver og derefter aktivere den trådløse enhed til at forny forbindelsen.

5 Installer driveren på dit trådløse kort, hvis du bare havde dit operativsystem geninstalleres. Sæt trådløse installation kortet cd'en i det optiske drev på computeren, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

TIPS

  • HP Wireless Assistant kommer pre-installeret i alle HP Pavilion modeller. Hvis du lige havde operativsystemet geninstalleres, men det kan have været fjernet. Download programmet fra "HP drivere og downloads" side i HP hjemmeside (se Resources). Installer programmet på din computer.

relaterede artikler