Hvordan at indtaste tekst i PowerPoint 2007

September 3

Du kan ofte nødt til at forberede en PowerPoint-præsentation til et møde. Det meste af tiden, vil du have dokumenter, der allerede er gemt med det vigtige data, du har brug for. Andre gange er du nødt til at starte fra bunden. Uanset hvad, kan du vise sig en state-of-the-art PowerPoint-præsentation, der vil lægge frem de nødvendige fakta, som du har indtastet dem. Læs videre for at lære at indtaste tekst i PowerPoint 2007.

Instruktioner

Forståelse Indtastning af tekst

1 Erkend, at hver enkelt dias i PowerPoint 2007 indeholder information, der viser, hvilken type slide det er. Du vil se dette fra de præsenterede for din brug, som du fremskridt gennem præsentationen eksempler.

2 Embrace opfindelsen af ​​SmartArt-grafik (fås med PowerPoint 2007). Klik på teksten ikonet for den "SmartArt" grafik, der viser i din pladsholder. Nu kan du indtaste tekst.

3 Start din præsentation med titlen Slide. Klik ind i feltet, der holder identiteten af ​​præsentationen (eller titel), og derefter følge op med nogen beskrivende oplysninger, der vil gøre det sub-titel.

4 Præsenter din pointe med alle de følgende sider. Vælg tekstbokse (eller pladsholdere) til at placere på en tom side eller vælg en præ-formateret side fra valgmulighederne. Du skal indtaste tekst i de områder af pladsholdere. Det er ikke muligt at indsætte tekst i andet end pladsholdere områder.

Gøre Indtastning af tekst

5 Skriv ny ordskvalder direkte ind i feltet eller vælg forhånd skrevet tekst fra Microsoft Word og kopiere det med musen. Flyt tilbage over til PowerPoint og "Indsæt" ordlyden i dias.

6 Sæt valgte formulering på hver slide du ønsker at bringe i spil ved hjælp af de ovenstående anvisninger. Sænk det at lave en mindre fortælling, end du ville have i et dokument.

7 Forbered punktopstillinger efter behov for at formidle oplysningerne. Hvis en idé har flere facetter, kan du præsentere forkortet på denne måde.

8 Sørg for at indtaste alle de vigtige punkter.

9 Indsæt et link til præsentationen at opdrage materiale du vil præsentere, hvis der er en masse tekst.

10 Følg op med grafik at gøre dine præsentationer. Gør grafik som simple eller komplekse efter behov for at få punktet på tværs.

TIPS

  • Hvis du laver en total rod af din dias, bare vælge knappen "Clear All formatering".

relaterede artikler