Sådan Fix Touchpad, der ikke virker på Latitude D600

June 5

Touchpad på Dell Latitude D600 er integreret i det øverste dæksel på den bærbare computer. Hvis touchpad'en ikke virker efter at opstartsprocessen operativsystemet, kan enhedsdriveren til pegefeltet deaktiveres eller beskadiget, eller touchpad kan deaktiveres i Basic Input / Output Software, det program, der styrer funktionen af ​​computer hardware på start op. Hvis Latitude D600 touchpad ikke virker efter fejlfinding enheden, kører Dell Diagnostics på musen til at kontrollere for problemer.

Instruktioner

Udfør fejlfinding

1 Tilslut en USB-mus til en af ​​USB-portene på siden af ​​Dell Latitude D600. Tænd eller genstart computeren. Windows bør automatisk registrering musen.

2 Klik på "Start" og derefter vælge "Kør". Skriv "devmgmt.msc" og tryk "Enter" for at åbne "Enhedshåndtering".

3 Klik på ikonet "+" ud for "Mus og andre Pegeredskaber." Højreklik på touchpad-enheden. Vælg "Aktiver" fra genvejsmenuen, hvis de er tilgængelige.

4 Dobbeltklik på touchpad, hvis mulighed for at aktivere enheden ikke vises i genvejsmenuen.

5 Check "Device Status" felt på fanen "Generelt" for fejl. Hvis en fejlkode vises, skal du gå til Microsoft Support, og følg vejledningen på hjemmesiden for at løse fejlen.

6 Afslut Enhedshåndtering. Genstart computeren. Tryk på "F2" på boot skærmen for at gå til system setup.

7 Tryk på "Alt" og "P" tre gange for at gå til "Basic Device Configuration" skærm. Du vil passere gennem hovedskærmen og "Boot Order" og "Boot Configuration" skærme. Rul ned til "Pointing Device" valgmulighed.

8 Brug højre og venstre piletasterne til at ændre indstillingen til "Touch Pad - PS / 2 Mouse", hvis indstillingen ikke er valgt allerede.

9 Tryk på "Esc". Fremhæv "Gem ændringer og Exit". Tryk på "Enter" for at aktivere touchpad og genstart computeren.

Kør Dell Diagnostics

10 Tænd eller genstart Dell D600. Tryk på "F12", når Dell boot-skærmen vises. Gå til "Boot til Utility Partition" og tryk "Enter".

11 Tryk på en tast for at fortsætte, når du bliver bedt om. Vælg "Custom Test" på "Main Menu" skærm.

12 Klik på ikonet "+" ved siden af ​​menuen "Pegeredskaber" for at udvide kategorien. Vælg "Mouse Test" fra valgmulighederne.

13 Klik på "Kør Test". Gennemgå oplysningerne i fanen "Results", når testen er færdig. Hvis der blev registreret en fejl, skal du følge eventuelle anvisninger på skærmen for at løse touchpad på Dell Latitude D600.

TIPS

  • For at bekræfte, at du er på "Basic Device Configuration" skærm, tjek den venstre side af skærebordet. Den bør læses "Side 4 af 7"

relaterede artikler