Sådan Lad Sælger Feedback på Amazon

March 7

Forlader feedback til en sælger efter en Amazon køb hjælper rådgive Amazon af en sælgers vaner. Det hjælper også fremtidige købere beslutte, om ikke at bruge denne leverandør. Positiv feedback hjælper Amazon købmænd opbygge deres virksomheder. Købere har 90 dage til at forlade sælger feedback på Amazon, så logger på din Amazon-konto og give feedback, før optionen udløber.

Instruktioner

1 Log på din Amazon-konto med dit brugernavn og adgangskode. Klik på "Din konto" og "Forlad Sælger Feedback".

2 Se dine ordrer. Ordrer vil blive adskilt af dato, ordrenummer, titel, skøn levering og sælger. Hvis du har bestilt vare fra forskellige sælgere, kigge efter sælgers navne at adskille dem. Hvis du ikke kan huske sælgerens navn, kigge efter køb datoer og skøn levering at forsøge at identificere ordren.

3 Find fem grå stjerner ligger i nærheden af ​​"Sælger Rating" title under navnet ordren.

4 Klik på det pågældende stjerne for din ordre. Fem stjerner er betragtes som den højeste rating, mens en stjerne er den laveste. Vælg fire eller fem stjerner for positiv feedback, tre stjerner for neutral feedback, og to eller en stjerne for negativ feedback.

5 Svar på valgfrie spørgsmål. Valgfri spørgsmål rådgive Amazon på sælgers levering, reklame og kundeservice vaner.

6 Efterlad en kommentar. Skriv et par ord, der beskriver din oplevelse for at hjælpe andre kunder beslutte, om de ønsker at købe fra sælgeren. Hold kommentar under 400 ord og ikke bruge HTML.

7 Send din feedback.

TIPS

  • Du får en påmindelse om at give feedback til din Amazon køb, hvis du ikke har gjort det efter 30 dage. Tjek din email for officielle meddelelser.
  • Giv feedback til Amazon Auktion og zShop indkøb ved at besøge deres respektive hjemmesider.
  • Hvis du er utilfreds med dit køb, skal du kontakte sælgeren, inden de forlader feedback. Løsning af problemer, inden de forlader feedback hjælper beskytte sælgere fra unøjagtig feedback, der bringer ned deres permanente rating.

relaterede artikler