Sådan redigeres en WMV Video gratis

September 7

Sådan redigeres en WMV Video gratis


Hjemmevideoer er ikke længere de peg-og-skyd job i går. Med dagens film software, kan du nu tilføje titler, overgange og endda effekter til din biografoplevelse produktion. Mange af disse film gør bundter kommer nu installeret med operativsystemer eller tilgængelig for en gratis download. Windows Live Movie Maker, for eksempel, kan du redigere WMV-videoer gratis på din Windows Vista eller Windows 7-operativsystem.

Instruktioner

1 Start din Windows Movie Maker eller Windows Live Movie Maker ved at vælge det fra menuen "Start" eller dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet.

2 Klik på "File" i øverste venstre hjørne af skærmen og derefter "Import". Vælg din WMV video i den dialogboks, der popper op.

3 Træk videoen fra "Importerede medier" ruden til "Storyboard" nederst på skærmen.

4 Rediger din video. Du kan opdele videoen i forskellige dele og skåret ud optagelser ved at vælge videoklippet i storyboardet og klikke på "Split" kommando til højre for optagelserne vinduet. Du kan også tilføje titler, effekter og overgange.

5 Når du er færdig, skal du vælge "Publicer til" og et passende format for din video. Til e-mail en WMW video til venner, for eksempel, ville du klikker på "E-mail" valgmulighed.

6 Når du bliver bedt, fortæller computeren, hvor du vil gemme gengives fil.

7 Gem dit Movie Maker projekt fil ved at vælge "Filer" og "Gem" fra øverste venstre menu.

TIPS

  • Hvis du redigerer et antal filer, sikre, at du har masser af plads på harddisken. Et minut af optagelser fylder ca. 100 MB diskplads.

relaterede artikler