Sådan fjernes den Posts Per Page Grænse i WordPress

July 16

Som standard WordPress blogging software indeholder en grænse for antallet af stillinger, der vises per side. Mens dette er bekvemt for dem, der ønsker en blog, der opdeler sine sider i overensstemmelse med et sæt antal stillinger, at personer, der ønsker at skabe en enkelt side websted ved hjælp bloggen format behov for at deaktivere denne indstilling. Heldigvis for de brugere, kan det indlæg pr side grænsen fjernes ved at ændre én linje kode i WordPress kontrolpanel.

Instruktioner

1 Log ind på din WordPress blog administrator kontrolpanel. Klik på "Editor" i Udseende kategori til venstre side af kontrolpanelet for at få adgang til WordPress tema editor.

2 Søg Skabeloner notering på højre side af skærmen, og find posten mærket "Arkiver". Klik på den for at få adgang til koden for filen med navnet "archive.php."

3 Find den linje, der indeholder "<php ​​get_header ();?>" I arkivet filens kode; det skal være den anden linje i filen.

4 Erstat den linje, du placeret med "<php ​​get_header ();? Query_posts (. 'Posts_per_page = -1 & cat =' $ cat)>" uden anførselstegn. Klik på "Opdater File" knappen én gang udskiftning er gjort for at gemme det.

5 Gentag denne proces for "category.php" fil. Hvis der ikke findes en fil med dette navn, skal du bruge din hjemmeside kontrolpanel-software eller et FTP-program til at lave en kopi af filen med navnet "index.php" og omdøbe den til "category.php" for at foretage ændringerne.

TIPS

  • Fjernelse af stillinger pr-side grænser kan vendes ved at genskabe de ændrede linjer til "<php ​​get_header ();?>" Uden anførselstegn.