Sådan opgraderer fra Windows Vista Ultimate 32 Bit til 64 Bit

April 10

Fundamentalt, 32-bit-versionen af ​​Windows Vista Ultimate og 64-bit er ens-på overfladen. Den største fordel brugeren får i at køre 64-bit-versionen er bedre og øget hukommelse håndtering. En 64-bit operativsystem kan håndtere større mængder af RAM, så flere programmer til at køre samtidigt og problemfrit. Desværre er der ingen måde at direkte opgradere mellem to versioner-en komplet geninstallation (fra bunden) er påkrævet. Før du forsøger og tørrer din harddisk, skal du sørge for dit system er i stand til at køre 64-bit-versionen.

Instruktioner

Om din computer er 64-bit stand

1 Åbn "Control Panel" via menuen "Start".

2 Vælg "System og vedligeholdelse> Ydelse Oplysninger om og værktøjer." Vælg "Se og Print Detaljer."

3 Kig i afsnittet "System". Hvis dit system er i stand til at køre en 64-bit version af Windows "64-bit Capable" vil blive opført.

Installation af Windows Vista Ultimate 64-bit

4 Backup dine filer og programmer. Opgradering fra en 32-bit system til 64-bit kræver en komplet geninstallation; Der er ikke en let opgradering rute.

5 Indsæt Windows Vista Ultimate 64-bit i diskdrevet, og genstart computeren. Boot fra disken, når du bliver bedt om.

6 Vælg dit sprog og tastatur setup. Klik på "Installer nu." Indtast din produktnøgle.

7 Vælg "Custom" installation. Setup registrerer din nuværende 32-bit versionen af ​​Windows Vista Ultimate. Fremhæv denne partition og vælg "Slet" for at fjerne det. Fremhæv "tildelte plads", og vælg "Format." Brug "NTFS" som filsystem. Vælg denne nyoprettede partition at installere Vista.

8 Følg de resterende anvisninger på skærmen for at fuldføre installationen. Computeren vil genstarte et par gange i løbet af processen, og kunne tage mere end en time. Når installationen er færdig, vil systemet genstarte i en ny kopi af Windows Vista Ultimate.

9 Gendan dine sikkerhedskopierede filer.