Sådan Stop Kompakt Mail

April 5

Sådan Stop Kompakt Mail


Når du sletter en e-mail i Outlook Express, Windows Mail, Mozilla Thunderbird eller en anden e-mail-klient, er det ikke rigtig gå væk. Den e-mail-klient simpelthen skjuler slettet meddelelse - selv efter du har tømt skraldespanden. Når dine mapper har akkumuleret nok spildt, "tomme" rum, e-mail-klienten komprimerer mapperne, virkelig slette de slettede meddelelser og udlevering rummet. Processen kan være langvarig og forbruge en mærkbar mængde systemressourcer. Fælles visdom siger ikke at afbryde processen på nogen måde. Men hvis du skal stoppe den mappe komprimering, der er en vej.

Instruktioner

1 Højreklik på proceslinjen i Windows (linjen, som du ser åbne programmer). Vælg "Task Manager".

2 Klik på din e-mail-klient i Task Manager og klik på "Afslut proces". Vent et par sekunder for at programmet kan slutte.

3 Klik på fanebladet "Processer" og rulle gennem den for at sikre din klient ikke kører stadig i baggrunden. Hvis du finder det på listen, klik en gang, og derefter klikke på "Afslut proces".

TIPS

  • Som standard Mozilla Thunderbird gør ikke kompakte mapper uden brugerens indgriben (dvs. skal brugeren manuelt højreklikke på en mappe og vælg "Compact"). Skift denne indstilling i Indstillinger. Check "Kompakte mapper, når det vil spare over", og vælg et antal kilobyte (KB).
  • Afbrydelse din email-klient, mens den komprimering mail kan forårsage mail sletning.

relaterede artikler