Sådan Udskift en printer hoved på en Canon i850

September 25

Canon i850 Inkjet printer bruger særlige fem-picoliter dråber til dækning og ultrafine to picoliter dråber til foto-realisme. Dette opnås ved anvendelse af udskiftelige printer hoveder, der er en del af den faktiske blækpatron. Den BCI-3EBK (sorte patron) er parret med tre-farvede patroner til at skabe billeder og tekst på ultra høje opløsninger på over 4800x1200 dots per inch (dpi). Udskiftning hoveder / patroner kræver ingen specielle værktøjer og tager cirka fem minutter. Disse patroner kan ikke genfyldes normalt.

Instruktioner

1 Åbn frontpanelet på Canon i850 ved at trække opad på forsiden låsen, placeret over fødning.

2 Fjern den gamle patron hoved, at du udskifter ved at trykke klemmen placeret på bagsiden af ​​patronen og forsigtigt at trække det mod dig. Pas på ikke at trække for hårdt, eller du vil få hæl med blæk.

3 Tør rullen enhed, der holdt patronen du lige har fjernet ned. Du ønsker at få alle de overskydende blæk ryddet op, før du udskifter hovedet. Dette vil forhindre overskydende blødning, eller blæk tørring og beskadige den nye leder.

4 Snap den nye udskiftning hoved ind i åbningen på rullen, hvor du lige har fjernet den gamle patron. Du vil høre et klik, når den er helt på plads på rullen.

5 Træk plastik friskhed fra udskiftning hovedet og derefter sælge det. Blæk, der stadig har sin fane friskhed kan gemmes op til et år; når fanen er fjernet blækket begynder at tørre ud i tre til fire måneder.

6 Luk frontlåget af Canon i850 ved at skubbe det nedad og tilbage på plads.

7 Hold afbryderen i flere sekunder for at tvinge en reset, der vil identificere de nye blækniveau for din erstatning hoved.

TIPS

  • Du kan bruge engangs plastik handsker for at forhindre tilsmudsning dine hænder med den overskydende blæk, der typisk omgiver brugte cartridges.When erstatte nogen af ​​de farvepatroner, anbefales det generelt, at du udskifter alle tre på en gang, som havende forskellige niveauer og aldre af blæk vil resultere i uensartet kvalitet af farver.
  • Blækpatroner, samt indersiden af ​​printere, er ofte dækket med blæk, især hvis du bruger din printer meget. Ikke rense printeren indvendigt ved at tørre det ned, kan resultere i yderligere blæk blødning på dine dokumenter, samt blæk skadelige interne komponenter, der er nødvendige for præcis scanning og udskrivning.

relaterede artikler