Sådan Optag 301 Omdirigeringer Firefox Add-On

April 30

Sådan Optag 301 Omdirigeringer Firefox Add-On


Hvis du har setup din server til 301-omdirigering, kan du kontrollere, at omdirigeringen fungerer korrekt. 301 omdirigeringer fortæller søgemaskinespiders, at siden er blevet flyttet permanent, og at søgemaskinerne skal indeksere den nye side i stedet for den gamle. Hvis du ikke har din 301s setup højre, vil søgemaskinerne stadig give "kredit" til din gamle side og side i stedet for den nye. FireFox add-ons gør aktivering af denne funktion nemt.

Instruktioner

1 Installer Live HTTP Headers tilføjelse. Genstart din browser efter installationen.

2 Gå til Værktøjer> Live HTTP Headers at åbne add-on. Tryk på ALT + T for at få adgang til "Tools" værktøjslinjen hvis webbrowseren skjuler dem som standard.

3 Markér feltet "Capture" for at starte opfange HTTP-data. Klik på "Clear" for at fjerne alle uvedkommende data, så du kan optage fra en frisk start.

4 Indtast dit domænenavn eller webside URL i din webadresse bar. Når du trykker enter, vil du se en hurtig strøm af data gå på tværs live HTTP Header tilfangetagelse skærm.

5 Rulle hele vejen til toppen. I den anden blok af tekst, direkte efter "HTTP / 1.1" er den redirect status. Hvis alt er godt med din redirect, skal det sige "301 flyttet permanent."