Sådan Set Orbit Downloader Scheduler

December 11

Orbit Downloader er en download manager med fokus på at downloade streaming af musik og video fra kilder såsom sociale medier websteder. Programmet har flere nyttige funktioner, herunder downloade acceleration, evnen til at mærke downloads, og støtte til populære webbrowsere, såsom Internet Explorer, Firefox og Opera. En funktion er den Scheduler, der lader dig indstille start og stop tider, som du vælger for de filer, du henter. Dette er ikke en veldokumenteret funktion, så du kan have problemer at sætte den op. Men planlægning downloads tager kun dig et par øjeblikke.

Instruktioner

1 Opret en ny download-opgave, og vælg "Mere" valgmulighed. Fra fanen "Generelt", vælge "Schedule" som start og klik på "Schedule ..." knappen for at åbne Scheduler.

2 Indstil et tidspunkt for download at starte, holde sig for øje, at den planlægning tid mulighed er på en 24-timers basis i stedet for en 12-timers basis med "AM" og "PM" indstillinger.

3 Klik på knapperne radio for at vælge, om du vil have den planlagte overførsel til at starte en gang på en bestemt dato eller flere gange på de dage, du vælger. Hvis du vælger "En gang" valgmulighed, skal du indstille dato, hvor overførslen starter. Hvis du vælger "Daily" valgmulighed, sted flueben ud for de dage i ugen, hvor du vil have programmet til at downloade.

4 Klik for at placere et flueben ud for "Stop download på", hvis du vil have den planlagte download til automatisk at stoppe på et bestemt tidspunkt. Indstil stoppe tiden, huske på, at det bruger den samme 24-timers format som starttidspunktet.

5 Klik på "OK" knappen. Den downloadopgave vises i Orbit Downloader vindue med et ur-ikon ved siden af ​​det, hvilket indikerer, at det er en planlagt overførsel i stedet for en automatisk en.

TIPS

  • Indstilling stop og starttider for downloads på tværs af flere dage kan være nyttigt for dem med båndbredde hætter under visse dele af dagen. Du kan indstille dine downloads til at begynde, efter at den fælles landbrugspolitik løfter og for at stoppe igen, før hætten går i kraft igen.
  • Du bør ikke bruge download-managers i strid med amerikansk eller international lov om ophavsret.

relaterede artikler