Sådan bruges en bærbar tastatur

April 28

Sådan bruges en bærbar tastatur


Bærbare tastaturer, også kendt som håndholdte tastaturer, er dem, designet til brug med bærbare computere, smartphones eller andre trådløse enheder. I modsætning til traditionelle tastaturer, bærbare modeller er lette og let kan transporteres rundt. Bærbare tastaturer kommer i mange forskellige størrelser, materialer og bærbarhed muligheder. Fælles modeller omfatter folde tastaturer, fleksible tastaturer, rulbare tastaturer eller dem, der er mindre i forhold til en standard amerikansk eller bærbar computer tastatur. Bærbare tastaturer anbefales til brug som en alternativ og ikke som en vigtigste tastatur, da de lette materialer vil nedbryde hurtigere end de materialer, i en traditionel tastatur.

Instruktioner

Trådløs modtager

1 Sæt nødvendige batterier i batterirummet af den bærbare tastatur. Ikke alle bærbare tastatur modeller kræver batterier. Læs installationsvejledningen at afgøre, om der er behov for batterier.

2 Placer den trådløse modtager, der fulgte med din bærbare tastatur mindst 8 inches fra den bærbare computer og tastatur. Dette vil hjælpe med at forhindre interferens mellem enheder.

3 Sæt den bærbare tastatur installations-cd'en i bærbare cd / dvd-drevet. Følg anvisningerne på skærmen for din specifikke software til at oprette en forbindelse mellem den bærbare computer og bærbare tastatur.

4 Test bærbare tastatur for at sikre, at forbindelsen fungerer korrekt. Hvis nogen lag-tid sker efter at skrive flere linjer af tekst i et tekstbehandlingsprogram, fejlfinding af software til at bestemme problemet.

Bluetooth Capability

5 Indsæt passende størrelse og antal batterier i batterirummet på din bærbare tastatur. De fleste Bluetooth trådløse tastaturer kræver 3 AA-batterier.

6 Undersøg, om din bærbare computer er Bluetooth-aktiveret. Naviger til "Control Panel" for at se, om en Bluetooth-ikonet er noteret. Hvis ikke, skal du bruge en Bluetooth-adapter til at opnå trådløs forbindelse mellem enheder. Kør et USB-kabel fra den bærbare computer til Bluetooth-adapteren.

7 Vend tastaturet på at bede din bærbare tastatur til automatisk at genkende den nye enhed. Følg vejledningen på skærmen, hvis forudsat. Hvis ikke, gå til "Control Panel" og derefter "Hardware og lyd" og vælg "Bluetooth-enheder." Klik på "Tilføj", og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.

TIPS

  • Smartphones, iPhones og andre bærbare håndholdte enheder generelt ikke kræver installation af et tastatur. Disse enheder tilbyder et fuldt QWERTY tastatur, der skal arbejde automatisk, når enheden er tændt.
  • Instruktioner kan variere, afhængig af mærke og model af den bærbare tastatur og laptop bliver brugt.

relaterede artikler