Sådan Burn en ISO til en cd i OSX

December 31

Sådan Burn en ISO til en cd i OSX


Brændende en ISO-fil til en cd i Mac OS X kan du oprette en sikkerhedskopi af vigtige filer, der kan inddrives i tilfælde af en computer komponent fiasko. ISO-filer kan bruges til at tage backup af alle filer på din computer, eller du kan bare vælge dokumenter og programmer, der er afgørende for dit arbejde. ISO-filer er også nyttige, når overførsel af programmer og filer er nødvendig, da ISO kan monteres, og filerne indeholdt i tilgås på enhver computer, uanset om det er en Mac eller pc.

Instruktioner

1 Start Disk Utility. Apples Disk Utility er en multipurpose program, der lader dig oprette disk images, styre dem og brænde dem til CD og DVD når det er nødvendigt. For at starte værktøjet, åbne "Macintosh HD" og klik på "Utilities". I "Hjælpeprogrammer" mappe, at dobbeltklikke på "Disk Utility" starte programmet.

2 Sæt en tom cd eller dvd i det optiske drev på din Mac. Sørge for, at kapaciteten af ​​CD- eller DVD er stor nok til at rumme størrelsen af ​​ISO-filen.

3 Find din ISO ved at navigere til den relevante mappe i Finder. Når placeret, klik og hold på ISO fil, du ønsker at brænde. Træk den til den venstre rude i Diskværktøj, og slippe det der ved at løfte op på musen. Det vil blive opført sammen med alle de fysiske og optiske drev, der er installeret på computeren.

4 Vælg den ISO-fil, du ønsker at brænde i vinduet Diskværktøj. Klik på det ved hjælp af din mus.

5 Klik på "Burn" ikonet øverst i vinduet Diskværktøj. På den efterfølgende bekræftelse vindue, der vises, skal du klikke på knappen "Brænd" igen for at begynde at brænde ISO til CD eller DVD.

6 Skub disken fra din computer, når ISO er færdig brænding. Hvis det ønskes, skal du indsætte disken i din computer for at sikre filen blev brændt korrekt.


relaterede artikler