Sådan Konverter Flash til en TV-reklame-format

June 16

Sådan Konverter Flash til en TV-reklame-format


Adobe Flash giver masser af professionelle multimedie authoring muligheder for at skabe en overbevisende tv-reklame. Konvertering din Flash-animation eller video i det korrekte format for en tv-reklame kan være udfordrende, men bruger de rigtige teknikker og software vil sikre, at dit indhold er produceret ordentligt. Brug et professionelt niveau video redigeringssoftware program, som Adobe Premier eller Apples Final Cut Pro, for at sikre, at kvaliteten af ​​video output er egnet til udsendelse, og at sikre, at den korrekte broadcast formatering anvendes.

Instruktioner

1 Åbn den relevante FLA-fil i Flash og vælg "File"> "Export"> "Export Movie". Klik på "Format", og vælg "QuickTime". Din Flash video vil eksportere som en MOV-fil, og skal anvendes i en video-redigering program.

2 Importer MOV ind i din video-redigering program tidslinje og anvende de korrekte broadcast indstillinger for NTSC, beliggende i afsnittet Indstillinger sekvens af redigering program. NTSC bruges til udsendelse i Nordamerika; indstillingen PAL anvendes til international udsendelse. Ifølge Final Cut Pro support site, "NTSC og PAL er begge interlaced videoformater, i modsætning til computer video og nogle high-definition video-formater, som er i stand til at bruge progressiv scanning."

3 Juster den korrekte visning forholdet til 4: 3 eller 16: 9 til afspilning bredformat. Tilføjelse brev-boksning vil give dig mulighed for at spille en 16: 9-format på et 4: 3 visning forholdet uden genskabe videoen fra bunden. Afhængig af din video redigeringssoftware program, vil den visning forholdet automatisk indstillet til 4: 3, når du vælger indstillingen NTSC.

4 Sæt dit "I og Out" markører på din redigering tidslinje og gøre din video.

5 Tilsæt "Barer og Toner" til starten af ​​videoen. De fleste video-redigering programmer giver dig mulighed for at tilføje dette, når du sender videoen til "Udskriv til Tape" funktion. Sæt din "Bars" til 30 sekunder og din "Tone Level" til ca. -12 dB. Tilføj en "Countdown" til starten af ​​din video under samme redigeringsvinduet som "Barer og Toner" og tilføje din produktionsselskab navn og titlen på din kommercielle til "Slate" i samme vindue.

6 Eksporter master video i en MOV-format, som vil skabe en ukomprimeret fil. Opbevar denne fil i dit arkiv i et digitalt format til fremtidig brug eller som backup for filen sendt til tv-stationen.

7 Opret en kopi af master filen i det rigtige format, at din tv-station bruger. Dette vil variere fra DV-bånd til digitale filer ved hjælp af et væld af formater, og hver station benytter en anden metode.

TIPS

  • Bekræft stationens krævede output og leveringsmetoder, før du opretter din eksemplar.

relaterede artikler