Sådan får du en ny IP-adresse fra Time Warner

March 18

Som Time Warner bredbåndsinternet bruger, får du tildelt IP (Internet Protocol) adresser fra en IP-adresse pool. Der findes to forskellige typer af IP-adresser - statisk og dynamisk. En statisk IP-adresse er valget for mange erhvervskunder, da det ikke ændrer sig, og kan kun bruges af dig. Statiske IP-adresser skal købes fra Time Warner kundeservice. Alle andre forbrugere tildeles Dynamic (skiftende) IP-adresser. Hvis du bliver ved tildelt den samme IP-adresse, der er en måde at trække en anden fra puljen.

Instruktioner

1 Åbn din MS-DOS kommandoprompt. For at gøre dette, skal du klikke på Windows "Start" knappen. Vælg "Søg". Skriv "Command" i søgefeltet. Tryk på "Enter" på tastaturet. Dobbeltklik på programmet til at lancere det.

2 Skriv "ipconfig / all" i blinkende prompt. Tryk på "Enter" på tastaturet. Din aktuelle IP-adresse er angivet. Skriv det ned, så du kan henvise til den senere.

3 Skriv "ipconfig / release" ved blinkende prompt. Tryk på "Enter" på tastaturet.

4 Vent 60 sekunder. Skriv "ipconfig / renew" ved blinkende prompt. Tryk på "Enter" på tastaturet.

5 Skriv "ipconfig / all." Tryk på "Enter". Kig på den nye IP-adresse. Sammenligne den nye IP-adresse til den gamle IP-adresse fra trin 2 for at sikre, det er anderledes. Hvis den nye IP-adresse er den samme som den gamle, fortsætter frigive og forny adressen, indtil du trækker en ny fra Time Warner IP-adresse pool.


relaterede artikler