Sådan Set Up en mobil enhed på Twitter

May 3

Sådan Set Up en mobil enhed på Twitter


Twitter er en social networking mikro-blogging-tjeneste, der giver sine brugere til at sende 140 tegn meddelelser, også kendt som "tweets". Du kan bruge Twitter på din computer eller på din telefon. Opsætning af Twitter på din telefon kan gøres på et par skridt fra din computer. Derfra vil du være i stand til at opdatere din Twitter-konto fra telefonen.

Instruktioner

Sådan Set Up en mobil enhed på Twitter

1 Log ind på din Twitter-konto fra internettet. På toppen af ​​skærmen, klik på "Mobile" under fanebladet "Profil Indstillinger".

2 Klik på drop-down boksen og vælge det land, du bor i. Indtast dit mobilnummer relation til telefonen eller mobil enhed, du vil bruge til at opdatere din Twitter-konto. Hvis du er uden for USA, kan du blive bedt om at vælge din mobile enhed cellulære luftfartsselskab. Du vil blive bedt om at gøre det på skærmen.

3 Klik på "Start" knappen. Dette vil bede Twitter til at verificere det telefonnummer, du har lagt i ved at give dig et tal for at sende en sms til.

4 Send en sms eller sms til nummeret på Twitter-side. Liget af teksten skal sige "GO". Efter Twitter modtager den besked, du har sendt, enheden er alle indstillet til at gå. Du kan nu sende SMS eller SMS-beskeder for at opdatere din Twitter-konto.


relaterede artikler