Hvordan man laver en ballon Tal i GIMP

November 19

Hvordan man laver en ballon Tal i GIMP


Den grafiske redigering program GIMP indeholder alle de værktøjer, som en bladtegner har brug for at holde en tale ballon. Tegneren kan bruge GIMP s "Tekst" værktøj til at vise ordene, derefter bruge GIMP er "Ellipse" og "Paintbrush" værktøjer til at skabe omridset af taleboble. Det følgende scenarie illustrerer en humoristisk anvendelse af en GIMP taleboble: tegne talebobler på toppen et foto af en alvorlig udseende person, derefter indsætte komisk tekst, der er helt ude af karakter for den person ind i ballonen.

Instruktioner

1 Start GIMP og åbne billedet, som du vil føje taleboble.

2 Klik på "A" ikonet i værktøjskassen for at køre "Tekst" værktøj, derefter klikke og trække en markering region i det område af billedet, hvor du vil placere taleboble.

3 Indtast teksten for taleboble ind i dialogboks, der vises. For eksempel, for en hær sergent, kan du skrive "Tennnnnn HUT!"

4 Klik på knappen "Font" i "Tool Options" paletten for at åbne en dialogboks, der giver mulighed for at vælge en skrifttype passende for den tekst, du har indtastet.

5 Klik en skrifttype navn fra listen over skrifttyper, der vises, og klik derefter på "Ellipse" ikonet på værktøjskassen. Træk musen hen over teksten for at omgive teksten med en ellipse.

6 Klik på kommandoen "Selection Editor" i "Select" menuen, klik derefter på "Stroke" knappen i nederste højre hjørne af dialogboksen, der vises.

7 Klik på "OK" for at fortælle GIMP til slagtilfælde omridset omkring ellipse. Klik på "Paintbrush" værktøj, derefter tegne en kegle eller tragt form der strækker sig fra den talendes mund til ellipsen.

8 Klik på "Slet" værktøj ikon, og træk det over den del af ellipsen, der forbinder til kegle. Dette forbinder ballonen til højttaleren og fuldender din tale ballon.