Sådan Flyt Mailede billeder til en billedfil

January 10

Sådan Flyt Mailede billeder til en billedfil


Uanset om du har modtaget en vedhæftet eller indlejret foto i en e-mail, kan du gemme billedet og placere den i dit foto fil på din computer. Ved flytning af billedet, vil du være i stand til at omdøbe den grafiske og organisere det blandt dine personlige dokumenter som ønsket, gemme den til mappe efter eget valg. Du vil derefter kunne få adgang til e-mailede billedet når som helst, selv når du ikke har adgang til internettet for at se det originale foto.

Instruktioner

1 Opret forbindelse til internettet, logge ind på din e-mail-konto, og åbn e-mail med billedet. Uanset det websted, du bruger til at være vært for din konto, vil filen downloadet processen sandsynligvis være ens.

2 Klik på "Download" eller klik på hyperlinket navnet på den vedhæftede billede selv, placeret øverst. Hvis der er flere billeder i en e-mail, kan du se en "Download alle Vedhæftede" hyperlink, som du kan klikke på. Et pop-up-boks skal vises med muligheder for at "Åbn", "Gem" eller "Annuller".

3 Vælg "Gem" og en anden vindue vises, så du kan vælge, hvor på computeren den vedlagte billede vil blive gemt. Vælg det billede mappe efter eget valg --- omdøbe billedet, hvis det ønskes --- og klik på "Gem". Du kan derefter vælge at "Open", "Åbn mappe" eller blot "Close".

TIPS

  • Hvis billedet er indlejret direkte i e-mailen, skal du højreklikke på billedet og vælg "Gem som". Derfra kan du omdøbe filen i henhold til dine præferencer og vælge, hvilke foto-fil til at placere din e-mailede billede i.
  • Hvis du klikker på "Download" downloades automatisk billedet i "Downloads" på din pc, kan du sandsynligvis se filen under "Lokal disk", "Brugere" og "Downloads". Du kan derefter dobbeltklikke på filen og trække den til din "My Pictures" mappe.
  • For din computers sikkerhed, åbne e-mails med vedhæftede filer kun fra personer, du kender og stoler på.